Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Unik Sprulina - ideel til vægtkontrol og slankekure

Dr. Dolph Ornstein (USA): Inden for otte uger tabte jeg 21 pund

I sidste nummer af Praxis fortalte vi om det sulthæm­mende produkt af alger, som amerikanerne har udviklet. Det drejer sig om Spirulina - der er en blågrøn alge, som findes i mellemamerikanske fersk­vandssøer.

Efter at Spirulina i tablet­form kom frem i Amerika, hvor det markedsføres som et slan­kemiddel - har det gjort sig særdeles godt bemærket i Eng­land, Vesttyskland og nu i Danmark.

Principielt er der tale om et almindeligt kosttilskud, men der er grund til at fremhæve nogle særlige karakteristika: Vegetabilsk oprindelse, mod­net under Mexicos sol. Sær­deles rig på æggehvide, idet æggehvideindholdet hører til de højeste for rent vegetabilske produkter (65-71%). Det er over gennemsnittet for fødevarer, og protein virker gene­relt appetithæmmende.

Spirulina indeholder alle otte livsvigtige aminosyrer, som kun optages gennem ernærin­gen.

Vitaminsammensætningen er værdifuld (bl. a. A og B12), der er tale om et højt mineralindhold.

Produktet er ideelt til vægtkontrol og slankekure.

Mange af de oplysninger, vi har fået fra USA og Vesttysk­land, går derfor på produktets egenskaber som slankemiddel:

Dr. Dolph Ornstein, der er medicinsk direktør ved univer­sitetets forskningsklinik i San Francisco har udtalt: ”Denne – spirulinaen - er fuldstændig ufarlig og indeholder alle stof­fer, som mennesket har brug for i sin kost, for ikke at få sundhedsmæssige problemer. Jeg har selv prøvet spiru­lina, og inden for otte uger tabte jeg 21 pund”.

Energigivende for aktive sportsfolk
Imidlertid kan der også re­gistreres en forøgelse af den legemlige aktivitet og vitalitet, som indtræder i forbindelse med indtagelse - af dette kost­tilskud.

Fra USA beretter sportsfolk om deres erfaringer fra mara­thonløb, hvor løberne ved til­bagekomsten fortalte om den fornyede vitalitet, de oplevede under løbet, hvor de indtog det nye kosttilskud.

Fru Nancy London, der tid­ligere havde et urtefirma i Santa Cruz, Californien, har skrevet en længere beretning om sine erfaringer med spiru­lina. Hun siger bl. a., at hun tabte sig uden at spæge sig selv. Hun havde daglig afføring og følte sig ren og renset.

”Min hud og mit hår blev strålende og min koncentra­tionsevne blev bedre”, siger hun.

Unik Spirulina fås i Danmark både som kapsler og i pulverform.

Kilde: Praxis 1982.

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012