Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Boganmeldelser: Bøger, der udvider dine horisonter…

Handbuch der Krebsheilung

I dag er en kræftdiagnose ikke længere en dødsdom!

Ud over den konventionelle medicin findes der gudbenådede læger og naturhelbredere, som har kureret kræftpatienter med naturlige midler og alternative behandlingsformer.

I mere end 10 år har Andreas von Rétyi forsket i og søgt efter disse geniale og derfor omstridte læger. Han har talt med utallige medicinere, naturlæger og deres patienter. Og han har fundet dem - de læger, som ligger langt over gennemsnittet, når det drejer sig om at helbrede kræftsygdomme.

Og hvilken læge går de ortodokse medicinere så til, når de får kræft? Talrige undersøgelser viser, at over 80% af af lægerne ville fravælge den konventionelle behandling, f.eks. kemoterapi, hvis de selv eller deres familiemedlemmer fik stillet diagnosen kræft. Mange læger råder altså deres patien­ter til en behandling, som de aldrig selv ville underkaste sig - de ved nemlig ganske udmærket, hvil­ke indgreb der rent faktisk hjælper - og hvilke der kun tjener det formål at skovle penge i lægemid­delindustriens skattekiste.

Andreas v. Rétyi viser dig, hvor og hos hvem lægerne selv lader sig behandle, når de får kræft.

Andreas v. Rétyi: Handbuch der Krebsheilung. Indbunden, 384 sider. Bestillingsnr. 9550. 22,90 EUR.

Eine Welt ohne Krebs

Hver tredje dør i dag af kræft

Og de fleste andre får ikke tilbudt andre muligheder end kemoterapi eller strålebehandling.

Hvordan kan det være, at man - trods de milliarder, der er brugt på kræftforskning - endnu ikke har fundet et virkeligt effektivt middel mod kræft? Man har end ikke løst gåden om, hvordan kræftsyg­domme opstår… Og hvordan kan det være, at antallet af kræftpatienter i de vestlige lande stiger med en alarmerende fart, mens der findes folkeslag på jorden, for hvem kræft den dag i dag er en fuldstændigt ukendt sygdom?

Edward Griffin afslører lægemiddelvirksomhedernes største skandale: Den amerikanske læge Ernst Theodor Krebs opdagede allerede for 50 år siden den virkelige årsag til kræftsygdomme - og fandt samtidig frem til et naturligt middel til helbredelse af sygdommen. Flere kliniske forsøg underbyg­gede hans teorier og gav ham ret. Alligevel blev hans opdagelse undertrykt af lægemiddelvirksom­hederne, og han blev selv hængt ud som kvaksalver. Hvorfor? Fordi hans helbredende middel er til­gængeligt for alle og derfor ikke kan patenteres - og så kan man ikke tjene penge på det. Smæde­kampagnen for kræftmafiaens side gik endog så vidt, at det helbredende middel i dag er forbudt i USA.

”For første gang, siden jeg for 23 år siden blev færdig som sygeplejerske, er jeg ikke længere bange for kræften!” R.E. Bruce, sygeplejerske, San Diego.

”Et klart og revolutionerende indblik i de videnskabelige og politiske aspekter ved kræftbehandlin­gen”. Dean Burk, National Cancer Institute.

G. Edward Griffin: Eine Welt ohne Krebs. Indbunden, 416 sider. Bestillingsnr. 9570. 22.90 EURO

Wie Sie Ihren Arzt davon abhalten, Sie umzubringen

Det mest sandsynlige er ikke, at du bliver slået ihjel af en indbrudstyv, en røver, en sinds­forvirret voldtægtsforbryder eller en spirituspåvirket bilist - næh, det mest sandsynlige er, at du bliver slået ihjel af din egen læge.

Utroligt, men sandt... Læger og hospitaler er lige så stille gået hen og blevet hovedårsagen til en lang række sygdomme. Vidste du, at læger i dag officielt er en af de tre hyppigste dødsårsager? Kun kræft- og kredsløbssygdomme overgår lægerne rent statistisk. Årligt dør over 50.000 mennesker a­lene i Tyskland af lægernes behandlingsmetoder og medicin. Et forsigtigt skøn lyder på, at 100.000 mennesker hvert år forlader hospitalet i en dårligere tilstand, end de var i, da de blev indlagt.

Igennem et kvart århundrede har Dr. Vernon Coleman været internationalt kendt som lægemiddel­industriens fremmeste kritiker. I denne bog kan du læse hans faktabaserede råd til, hvordan du bedst tager hånd om din egen og din families sundhed:

  • Tests og undersøgelser - hvor sikre er de?
  • Afprøver din læge et nyt præparat på dig?
  • Spørgsmål, du bør stille dig selv, før du tager den ordinerede medicin
  • Sådan overlever du på hospitalet
  • Sådan besejrer du hjerte-karsygdomme uden piller eller operation
  • Den virkelige årsag til kræft - og løsningen
  • Sådan får du det bedste ud af din læge
  • Spørgsmål, du bør stille den læge, der skal operere dig
  • Sandheden om brystkræft, kolesterol og ritalin
  • Og meget, meget mere!

En bog, du betinget SKAL læse - og helst før du går til lægen!

Vernon Coleman: Wie Sie Ihren Arzt davon abhalten, Sie umzubringen. Indbunden, 285 sider. Bestillingsnr. 9690. 19,90 EUR

Health News 2007

 

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012