Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ipe Roxo kurerede min kræft

I foråret 1984 fik jeg smer­ter i mit venstre ben og farvede mærker på skin­nebenet. Hos lægen fik jeg at vide, at det var rosen og fik penicillin. Det hjalp ikke, smerterne tog til, og jeg fik besked om, at det var årebetændelse og fik igen penicillin. Hel­ler ikke dette hialp, og min læge ordinerede mig for tredie gang samme medicin. Så krævede jeg henvisning til spe­ciallæge, hvor min mand og jeg tog hen samme dag.

”Årebetændelse”, sag­de specialisten og sagde et gipsbind om benet. I løbet af en uge blev gip­sen fjernet, og lægen kon­staterede nu, at der var an lille sort plet på benet. Pletten var et modermær­ke, jeg var født med. men lægen tilkaldte to kolleger, og de var enige om, at det var kræft.

Jeg blev indlagt på Fin­sen i København og ope­reret, og alt gik fint de næste fem år. I marts 1989 kom der blodud­trækninger på benet, og jeg måtte igennem en ny operation. Der blev kon­stateret knuder i lysken, og en knude bag på ven­stre ben. Kræften havde spredt sig, og jeg fik ke­mokur i otte uger.

Et par måneder senere fortalte lægen mig, at ku­ren ikke havde virket af­ter hensigten. Hverken Rigshospitalet eller Fin­sen Instituttet kunne hjælpe mig mere. Kræften var nu så spredt, sagde lægen til mig, at strålebe­handling ikke ville kunne hjælpe. Budskabet var trist, og jeg fik tildelt ke­togan, som jeg kunne ta­ge efter behov for mine stærke smerter.

Tilfældigvis læste jeg en artikel om en læge i Sao Paolo, der med held havde kureret sin kræft­syge bror med Ipe Roxo, og besluttede at prøve midlet.

Den 30. august 1989 star­tede jeg med seks kapsler dagligt, og den 19. sep­tember 1989 standsede mi­ne smerter. Mit ben, der var fyldt med en snes knuder og lignede en ro­senkålstok med rodkåls­farve, er nu glat som en bordplade og har en na­turlig hudfarve.

Jeg er overbevist om, at det er Ipe Roxo, der har hjulpet mig.

Den 30. november var jeg til kontrol på Finsen, og samme læge kunne nu ved selvsyn konstatere den mirakuløse virkning. Jeg gav ham en kopi af noget materiale om den­ne vidunderlige indianer­medicin, som han lagde i min journal.

Jeg vil gerne være anonym, men ønsker at få dette spredt ud til andre patienter i samme situa­tion.

Med oprigtige hilsner G. D.

Kære fru G. D.

Det er helt sikkert, at mange mennesker vil glæde sig over at høre om dine gode resultater. Jeg har faktisk selv læst en del artikler om, hvordan man på et brasiliansk ho­spital har kureret lignen­de tilfælde med Ipe Roxo. Ja, urskoven og indianer­ne har noget at byde på, og vi må jo håbe, at ver­den stopper ødelæggel­sen af regnskovenes dyr og planter, før det er for sent.

Ipe Roxo fås i helsbutik­ker og er fra Natur-Droge­riet.

Venlig hilsen Minna Winberg, Hendes Verden.

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012