Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Spis som Jesus!

En ny sundhedstrend har ramt USA. Bibelsk kost, som Jesus ville have spist den

En af de mest læste bøger er "Skaberens diæt" af Jordan S. Rubin, der udkom for et år siden. Den konkurrerer med titler som "What Would Je­sus Eat?" af Don Colbert, Rex Russells "What the Bible Says About Healthy Living" og "God's Way to Ultimate Health" af George Malkmus.

Bibelen påstår at have op­skriften på, hvordan man spiser og lever et sundere og slankere liv.

Ville Jesus have spist franske kartofler eller flødeis? Næp­pe. Derfor bør vi heller ikke gøre der. Sådan tænker og argumenterer tusindvis af amerikanere i øjeblikket, mens de ivrigt bladrer i bø­ger med bibelske slanketips.

- Hvis der skal lykkes os at lægge vores liv om, er jeg nødt til at vide, hvad Gud øn­sker, at jeg skal spise, forkla­rer den 33-årige Kristin M. Amaro fra San Francisco-området.

Sammen med sin mand og tusindvis af andre overvægti­ge amerikanere har Kristin lagt sin kost i Vorherres hænder og lever efter for­skrifterne i slankebogen "Skaberens diæt" ("The Ma­ker's Diet") i håbet om at smide nogle overflødige kilo og få et bedre liv.

Andre traditionelle slan­kekure bygger på afsavn og kunstig mad. Kurene virker ikke eller giver kun midlerti­dige resultater. Hvis ikke Gud er involveret i sagen, så duer der ikke. Det burde kristne mennesker vide bed­re end nogen andre

Mennesker -har århundre­der søgt åndelige råd og vej­ledning i Bibelen. Nu påstår flere amerikanere, at de hel­lige skrifter også har noget at byde på, når vi taler om mo­derne kostrådgivning.

En anden af helseprædikan­terne, den praktiserende læ­ge Don Colbert, forsøger også at kigge bagud i sin bog "What Would Jesus Eat?". "Stil disse to spørgsmål hver dag om alt, hvad du spi­ser: Hvorfor spiser jeg dette? Ville Jesus spise dette? Hvis du spørger og svarer ærligt på disse spørgsmål om hver en bid, du putter i din krop, vil du blive konfronteret med to sandheder. Det meste af, hvad vi spiser, skyldes uklo­ge og ubevidste valg. Der me­ste af, hvad vi spiser, ville Je­sus næppe have spist, hvis han var i vores sko."

Health News 2007

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012