Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Cellulite bekæmpes med Elimin Vulkan­jord

Der findes næsten ingen unge kvinder i dag, som ikke allerede har fået øje på de første tegn. Vi taler om den såkaldte appelsinhud. Kun ca. 20% af alle kvinder går ram forbi – og det er ikke nødvendig­vis dem, der har en god figur eller elsker at dyrke sport og bevæge sig. Rynker og deller viser sig frem for alt på lårene, bagdelen og hofterne, men også overarmene får sin del.

Cellulite er ikke noget nyt fænomen. Selv før Kristi Fødsel kendte man til denne tilstand, som oftest sås hos kvinder med yppige former. I vores moderne industrialiserede verden var det for få årtier si­den kun hver 3. kvinde over 20 år, der klagede over de bulede hudforandringer. Men nu om dage li­der mindst 2/3 af alle kvinder af de uskønne misdannelser.

Små synder og andre årsager til cellulite
Hormoner og andre tilsætningsstoffer i kosten, mangel på motion og forandringer i stofskiftet kan alt sammen være medvirkende årsager til cellulite. Selv teenagere kan rammes på grund af en gene­tisk betinget svækkelse af bindevævet eller forandringer i hormonstofskiftet. Heller ikke hankøns­væsner skånes. Der findes faktisk allerede talrige skønhedsklinikker i Tyskland, som tilbyder anti-cellulite-træning til mænd.

Problemet med cellulite-syndromet er bindevævet. Det støtter, former og forbinder f.eks. knogler, indre organer og hudlag. Om man har et fast eller mindre fast cellenetværk, er genetisk bestemt. Men det er et synligt problem – frem for alt for kvinder: Hvis bindevævet er for svagt, er man alle­rede forprogrammeret til at få rynker, graviditetsstriber eller cellulite. Her spiller også kvindelige kønshormoner en stor rolle. For hormonel indflydelse på kvindens stofskifte kan forårsage, at vand bindes i fedtvævet og dermed trykker på lymfekanalerne. Jo tyndere huden er, desto mere synlig er celluliten.

Stofskifteslagger skal tilbagelægge ret lange strækninger, indtil de når ud i blodstrømmen. Hvis le­ver og nyrer ikke er i stand til at sørge for en tilstrækkelig stor udskillelse, opstår der indsnævringer og ophobninger. Næringsstofslaggerne lagres i bindevævet og omdannes lidt efter lidt til et affalds­lager med synlige følger. Hvis celluliten ikke behandles, er det ikke blot mindre kønt at se på – det kan også udvikle sig til karsprængninger og åreknuder.

Allerede i gammel tid kendte man i forskellige kulturer til den helbredende kraft ved jord.   Ægyp­terne opfandt f.eks. ikke blot pyramiderne, øllet, kalenderen og parfumen – også på det medicinske område bidrog de betydeligt til udviklingen. Således anvendte de jorden ved Nilens bredder bl.a. til behandling af hudsygdomme og sågar som skønhedsmiddel – måske også mod cellulite?

Gammelt helseråd og naturligt skønhedsmiddel
I vore dage er det ikke længere nogen hemmelighed, at Elimin Vulkanjord er et ganske specielt stof. Grundsubstansen, af geologer betegnet som löss, besidder en meget stor evne til at binde en lang række skade- og giftstoffer. Den udmærker sig desuden ved at være usædvanligt mineralholdig.

Den terapeutiske virkning ved Elimin Vulkanjord forstærkes, jo finere den formales, jo dybere nede fra, den kommer, og jo renere pulveret er. Ved tilberedning bliver det naturrene löss dernæst tørret og meget fint formalet og siet. Disse fintmalede korn har nu en kolossal overflade med en ekstremt høj absorptionsevne. Dermed er Elimin Vulkanjord et sandt multitalent.

Anti-cellulite-omslag
Sådan sætter du skub i en udrensning: Rør Elimin Vulkanjord op i koldt vand (du kan også bruge eddikevand eller kamillete) til en salveagtig pasta, og smør den på de specifikke steder 1-2 gange pr. uge. Lad blandingen sidde i 20-30 minutter – det giver vulkanjordens kraft tid til at udfolde sig.

Kolde anti-cellulite-omslag intensiverer virkningen i bindevævet på grund af den termodynamik, der virker i dybden. Der opstår en suge- og trykvirkning, som sørger for en intensiv gennemblød­ning i det ramte vævsområde og dermed for en god varmeudvikling. Forsyningen af ilt og nærings­stoffer til cellerne optimeres. Aflejringerne sættes i bevægelse og transporteres bedre. Vulkanjord-bade un­derstøtter denne proces, og huden forsynes med værdifulde mineraler, som udligner dens pH-værdi.

Health News 2007

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012