Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hvornår kan CarniMax hjælpe ved vægtkontrol?

Ny forskning foretaget af Richter (Leipzig) og Wutzke (Rostock) giver tydelige beviser for, at L-Carnitin (CarniMax) øger forbrændingen af fedt fra kosten og fremmer mobiliseringen af fedtsyrer fra fedtceller (Koo, USA) - men kun hvis personen holder sig til en kaloriefattig kost med en moderat portion fedtstoffer (15-25%). I dette tilfælde kan CarniMax (1 g 3 gange dagligt) også føre til et øget vægt­tab på op til 25% (Lurz og Fischer, 1998).

Men dette er kun en af birollerne i spillet om stoffets indflydelse på vægtkontrollen. Hvis man føler sig godt tilpas og fysisk og mentalt stærk, er man mere tilbøjelig til at dyrke motion – og dyrke motion oftere og mere intensivt. CarniMax kan også medvirke til at reducere de ubehagelige følgesymptomer i form af ømme muskler, udmattelse eller glubende sult, som kan opstå lige efter træningen eller dagen efter.

Man kan derfor sige, at stoffet virker som en generel hjælp til personer, der ønsker at tabe sig og holde vægten fremover. På en naturlig måde hjælper CarniMax også med til at modvirke den følelse af modvilje - som i stor udstrækning skyldes påvirkningen af stofskiftet - som generelt opstår, når man faster eller er på slankekur. Mindst 1 g (og max. 3 g) dagligt er den mest hensigtsmæssige do­sis til dette formål.

Referencer:
Fritz, I.B. (1963). Carnitine and Its Role in Fatty Acid Metabolism. Advances in Lipid Research, bind 1, s. 285-334.
Wolfram, G. (1982). Die Bedeutung von L-Carnitin in Fettstoffwechsel. Fett in der parenteralen Ernährung. Symposium, s. 28-47. Red.: J. Eckart og G. Wolfram. München: Zuckschwert Verlag.

Health News 2007

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012