Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Forebyggelse er den bedste form for sundhed

Vi skal alle spare. Også staten skal spænde den berømte livrem ind. Det forsøger man f.eks. med Sundhedsreformen. Men at spare på sundhe­den er afgjort ikke den rigtige opskrift. Så på trods af alle spareforan­staltningerne: Gør noget godt for dig selv!

Specielt hvis man er erhvervsaktiv, har man brug for et godt helbred – hvad man desværre alt for ofte glemmer. Følgerne er ofte smertefulde og indimellem også dyre. Det er bedre at undgå, at det kommer så vidt. En helt speciel blanding af de mest dyrebare næringsstoffer fra naturen kan hjælpe dig på rette vej.

Sundhed og velbefindende på flaske
Indholdet i denne nye helhedsmedicin er i sig selv en slags ”Hvem-Hvad-Hvor” inden for nærings­stofferne. Hovedingrediensen er den dyrebare bjergblomsterpollen, hvis vitaliserende kraft kun kan gøres tilgæn­gelig for menneskekroppen ved hjælp af en specialmetode.

Det eftertragtede gelé royal, som er en slags ”champagne” for bidronninger, er også for menneske­kroppen en sand kilde til evig ungdom. Det samme gælder den vitaminrige blanding af hyben, hyld og det russiske vidunderbær aronia. Og energitransportøren carnitin sørger for, at energien fra næ­ringsstofferne nu også kommer derhen, hvor de skal bruges, nemlig til vores celler – og dét med det wuns!

Alle disse stoffer kan vi slet ikke få via en normal kost, fordi den stort set ikke længere indeholder næringsstoffer på grund af miljøbelastning og forarbejdning. Og hvis der først er opstået en mangel i kroppen på grund af familieproblemer, stress på arbejdspladsen, alkohol, nikotin – eller simpelt hen fordi kroppen ældes – ja, så er det slet ikke nok kun at spise sunde fødevarer.

Især hvis man føler sig træt og tømt for kræfter eller er konstant forkølet og nervøs, vil man efter blot nogle få dage kunne mærke, hvor hurtigt dette powermiddel igen kan fylde energilagrene.

Hvad gør gelé royal så værdifuldt?
Stoffet, som udelukkende produceres i kirtlerne hos unge bier, udmærker sig ved at indeholde en lang række aktive stoffer. Man har udforsket de 16 aminosyrer, som er livets byggestene. Først når der tilføres gelé royal kan der vokse en bidronning ud af et normalt æg. Mens en almindelig bi kun lever ca. seks uger, bliver en dronning op til fem år gammel og lægger i løbet af denne tid ca. 2.000 æg - en forbløffende præstation fra naturens side. Det viser, at den specifikke sammensætning i gelé royal har en enorm biologisk aktivitet. For mange naturlæger er denne ”naturens energibombe” en fast bestanddel af deres behandling.

Health News 2007

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012