Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ginkgo biloba beskytter og bevarer din hjerne

Få hukommelsen og den mentale energi tilbage – og bliv skarpere end dine omgivelser!

Forøg din koncentrationsevne
Ilt er det primære brændstof for hjernen. Ginkgos evne til at øge ilttilførslen til hjernen giver dig en mental energi, der er til at tage og føle på – i form af fokusering, koncentration og mental skarphed. Styrk din hukommelse

Ginkgos evne til at beskytte hjernecellerne mod stress, iltning, beskadigelse og død – og samtidig øge deres evne til at kommunikere effektivt – bevarer din dyrebare hukommelse.

Giv kredsløbet et spark
Ikke alene er ginkgo i stand til at nære et rask kredsløb – stoffet kan også øge iltningen af blodet og kroppen. Dårligt kredsløb, øjensygdomme og alle former for hjerneproblemer har gavn af øget ilt­ning.  

Ginkgo biloba er en af de ældste planter, man kender til, og tusindvis af forsøg viser, at dette leven­de fossil fremmer hukommelsen og koncentrationsevnen og er et effektivt næringsstof til behand­ling af Alzheimer’s og demens, fordi det øger cirkulationen og leverer ilt til hjernen. Igangværende forsøg undersøger ginkgos mulige indvirkning på højdesyge, grøn stær, makulær degeneration og kredsløbssygdomme.

Bevar din sunde hjerne og den mentale energi
Hjerneceller dør naturligt gennem livet, men stress, giftstoffer og sygdom kan få det til at ske hur­ti­gere. Ginkgos evne til at beskytte og fremme hjernecellernes evne til at overleve betyder, at stoffet muligvis er en af nøglerne til forebyggelsen af degenerative hjernerelaterede sygdomme og til beva­relsen af en sund hjerne og mental energi – hele livet igennem!

Ginkgo Bilobas virkning på de mentale præstationer hos patienter med svag demens, dvs. let forvirrede og besvær med hukommelsen, er blevet undersøgt seriøst i en række lægevidenskabelige forsøg siden 1975.

Den til dato bedste oversigt over undersøgelser af virkningen på patienter, findes i et review i British Journal of Clinical Pharmaceutics fra 1992.

Her gennemgås 40 kliniske undersøgelser fra Tyskland, Frankrig, Italien og England, hvoraf de fleste er gennemført som randomiserede dobbeltblind undersøgelser på patienter med nedsat mental funktion.

Der er gennemført en del afprøvninger af Ginkgo biloba-præparater, og sammenfattende peger studierne på, at Ginkgo biloba kan hjælpe ved den tilstand, som betegnes "cerebral vaskulær insufficiens". Det betyder "hjernesvigt som følge af forringet blodforsyning".

De kliniske symptomer på tilstanden er følgende:

 1. Hukommelsesbesvær
 2. Koncentrationsbesvær
 3. Træthed
 4. Øresusen
 5. Svimmelhed
 6. Hovedpine
 7. Nervøsitet
 8. Glemsomhed
 9. Mangel på energi
 10. Depressive træk
 11. Nedsat fysisk ydeevne
 12. Forvirring

Ref.: Sastre J. Millán A., Garcia de la Asunción et al.: A Ginkgo biloba extract prevents mitochondrial aging by protecting against oxidative stress. Free Radic Biol Med. Jan 1998;24(2):298-304.

Læs også:
Ginkgo (Ginkgo biloba)
Blåbær - den nye ginkgo
Kinesisk Ginkgo styrker hjernens funktioner
Ginkgo biloba – har du glemt det?
Brug trygt Ginkgo biloba
Kinesisk Ginkgo biloba
Ginkgo hjælper øjenlidelse hos ældre
Overlæge forsvarer Ginkgo biloba
Ginkgo biloba kan muligvis reducere risikoen for kræft i æggestokkene
Ginkgo Biloba mod sklerose
Ginkgo biloba påvirker ikke blodfortyndende medicin

Health News 2008

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012