Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Forkølelse – hvorfor hjælper hønsekødsuppe?

Alle kender efterårets og vinterens plage, forkølelse. Man er varm i hovedet, kroppen er som en karklud, og leddene gør ondt. Humøret er på nulpunktet. Og så er bedstemor i telefonen: ”Så skynd dig dog at lave noget hønsekød­suppe!” Men hjælper det? Ja! Mange af bedstemors gode råd er nu også vi­denskabeligt bevist!

Og du følger naturligvis bedstemors råd og spiser hønsekødsuppe. Straks sker der noget: Livsgni­sten vågner med dampen fra den varme suppe. Hvorfor nu det?

Amerikanske læger har nu påvist, at der ikke findes noget bedre ”lægemiddel” for de øvre luftveje end hønsekødsuppe. Suppen indeholder acetylcystein, et aktivt proteinstof, som i dag også findes i den medicin, man kan købe mod forkølelse. Det velkendte hospital Mount Sinai i Miami sælger endog portioner af hjemmelavet hønsekødsuppe.

Forkølelseselisir: Hønsekødsuppe indeholder specielle stoffer, der er gode for slimhinderne

Så man skal ikke kimse ad bedstemors gode råd – der er noget om snakken:

Et æble om dagen holder lægen væk
Og det er ganske vist: Hvis man hver dag spiser et æble, bliver man sjældnere ramt af forkølelse. Vitaminer og specifikke plantestoffer regulerer immunforsvaret.

Ginseng sænker blodtrykket og styrker immunforsvaretJamen, det er skam fuldstændigt rigtigt. Rødderne holder virus på afstand og hjælper ved betændel­sestilstande – og de kan endog medvirke til at sænke et forhøjet blodtryk. 

Læs om Ginseng G1000 og Rød Ginseng

Chili er godt mod ledegigt
En salve af chilibælge virker på nerverne under huden. Der opstår varme, og virkningen øges fra gang til gang. Det skyldes, at bælgene gemmer på et naturligt, smertestillende middel!

Læs om BODY-HEAT kapsler

Rødvin glæder hjertet
Rødvin – i beherskede mængder – styrker hjer­tet. Det samme gælder druesaft og vindruer med deres ”rustbeskyttende” stof resveratrol.

Hørfrø lindrer den alvorlige hudsygdom psoriasis
Man har fundet hemmeligheden: Hørfrø (i form af olie eller creme) indeholder mange omega-3 fedtsyrer, som en sund hud har brug for. Desuden indeholder frøet aktive stoffer, som er i stand til at bekæmpe virus og afgifte huden.

Hvidløg – et vidundermiddel
Sundhedsfanatikere har længe haft tillid til bedstemors viden. Hvidløg sænker kolesteroltallet, med­virker til at sænke et forhøjet blodtryk, styrker immunforsvaret og beskytter dermed mod sygdom­me – og mod vampyrer…!

Læs om Candolic kapsler

Brombær – bedstemors middel mod blæreinfektioner
Virkningen stilles der ikke spørgsmålstegn ved, og blåbær virker ligeså godt. De aktive stoffer i de to bær holder de bakterier på afstand, som kan sætte sig fast på slimhinderne i blæren.

Det sidste tip…
Hør godt efter, når du skranter, og bedstemor kommer med et af sine gode råd!

Kosten skal være vores medicin!

2007 TB

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012