Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Acerola mod forkølelse

Forkølelse og C-vitaminNobelpristageren Linus Pauling påviste for mange år siden C-vitaminets store betydning i bekæmpelse af forkølelser – når forkølelsessymptomerne kommer, så spis C-vitamin i store doser.

Det engelske lægetidsskrift, New England Journal of Medicin, rappor­terer, at store doser C viste sig at give uventet lindring af migræne.

C-vitamin skal tages i den naturlige form, desværre findes der på marke­det mange helt værdiløse C-vitaminer.

Jeg måtte helt til den finske Lap­mark, byen Rovaniami, som polaren skærer igennem, for at opdage et na­turligt C-vitamin, som jeg aldrig var blevet gjort opmærksom på. Jeg var på fjeldtur i september, da hele min krop en morgen signaliserede, at en dundrende forkølelse var på vej. I den lille by havde jeg set en helsekostfor­retning, med det for mig så hjemlige navn kamille, her fik jeg anbefalet Acerola naturligt C-vita­min tyggetabletter, som oven i købet smager godt. 10 tabletter 3 gange dagligt i to dage og den begyndende forkølelse var drevet på effektiv flugt. Siden har jeg i andre sammenhænge giver tabletterne til venner og kolleger, og Acerola naturel har sparet mine omgivelser for mange sygedage.

Acerola naturel er en klarrød halvtropisk frugt med en overmådig stor nærings­værdi. Efter hvad man ved, forekom­mer C-vitaminet ingen steder i natu­ren i så righoldig grad som i Acerola-bærret. Acerola-træets kirsebærlig­nende frugter har man dyrket på de Caribiske øer i generationer og der benævnt disse med et flertal af navne som f. eks. Barbados-kirsebærret, det vestindiske kirsebær, Puerto Rico-kirsebærret og naturligvis også Acerola-bærret. I størrelse og farve minder Acerola-frugten om det almindeligt kendte nordamerikanske røde kirse­bær, men i selve betydningen er det ikke noget kirsebær, men en halvtro­pisk frugt med der botaniske navn Malpighia punicifolia.

Acerola-bærret dyrkes nu i planta­ger i nærheden af Sabana Seca, Puer­to Rico, en kort biltur fra San Juan. Et vigtigt faktum er, at den nu om­fattende dyrkning af Acerola-bærret skænker verden en ny og potentiel mægtig kilde af en billig og betyd­ningsfuld næring i stærk koncentre­ret form.

Acerola naturels store indhold af C-vitamin blev allerede i 1946 beskrevet af Asenjo og Guzman, som resultatet af en forskning man foranstaltede vedrørende de puertoricanske jordbrugs­produkters næringsværdi. Opdagelsen blev gjort under en mærkelig ”kaffepause”, hvor der serveredes Acerola-bær i stedet for kaffe. De efterfølgende prøver afslørede, at Acerola var ver­dens hidtil rigeste C-vitaminkilde.

Acerola gives i form af en velsma­gende tyggetablet ”Acerola naturel”, der ikke mindst for børnenes vedkommende er blevet meget popu­lær. Hver tablet indeholder 90 mg naturligt C-vitamin, og således dækker en tablet pr. dag det daglige C-vita­minbehov.Acerola naturel fås hos materialister og i helsekostforretninger.  

Kilde: ”Læs dig til et bedre helbred” af Linus Paul

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012