Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Lev længere og sundere!

Hele verden har forandret sig!!

Kære læser!

Du oplever nu begyndelsen på den tredje store æra inden for medicinen. I den første æra bukkede menneskene under for så slemme sygdomme som pest, kolera, svindsot og rosen. I den anden æra døde man af kræft, hjertesygdom, hjerneblødning, lungebetændelse, diabetes, AIDS og ulykker. Men denne æra ligger måske også allerede bag os.

Den tredje æra er lige begyndt - hvem ved, hvad der venter os? Mange af nutidens livsstilssygdom­me kan bedre bekæmpes takket være moderne medicinske opdagelser. Vi bliver ældre og ældre... for i denne æra ved de fremskridtsorienterede og velinformerede læger, hvilke ting og præparater de kan gribe til for at opnå tre ting:

  • 1. Du kan hurtigere blive meget sundere, end du er i dag.
  • 2. Du kan få at vide, hvordan du beskytter dig de sygdomme, der er udbredte i dag.
  • 3. Den moderne medicin har sørget for, at de sygdomme, der rev mange af dine aner bort, i dag praktisk taget er udryddet.

Desværre sker denne overgang til den tredje æra med "supersundhed" ikke af sig selv. Du skal selv gøre noget.

Det første skridt er på bedste vis at udnytte de mange nye helbredelsesmetoder og videnskabelige opdagel­ser, som næsten dagligt offentliggøres, inden for begge medicinske retninger - både den konventionelle og den alternative. Vi underkender ikke den traditionelle medicin, men forfølger et helhedskoncept: Forbindelsen mellem den konventionelle medicin og den alternative - for DIN sundheds skyld! Men også i dag er der stærke kræfter, som sælger og anbefaler noget, der ødelægger og nedbryder sundheden.

Vi viser dig, hvordan du allerede nu kan være med til at bestemme over dit helbred

Vær ikke bekymret over de mange sygdomme, der findes i vore dage. Måske kan også du snart glemme alt om medicin og operation - undtagen som sidste udvej. Udnyt den viden, tusindvis af medicinske forskere sidder inde med, til at gøre noget for at overtage kontrollen med dit helbred - og et sundere liv.

Hører du til de lykkelige 25%? En dag vil 75% af alle mennesker i de vestlige lande blive ofre for en af otte folkesygdomme (se Tillæg til Ugeskrift for Læger 2006/26-32). Og det er helt unødvendigt, fordisse sygdomme i princippet er besej­ret i dag. Her bliver en patient hjulpet - en af de 25% lykkelige

29 næringsstoffer, som kan sænke dit kolesterolspejl

Undgå, at dit kolesterolspejl stiger til over 240 mg/dl (dermed holder du risikoen for hjertesygdom nede). Men det bør ikke falde til under 160 mg/dl (dermed undgår du brystkræft, leverkræft, lunge­sygdom og depression). Disse næringsstoffer øger indholdet af det "gode" HDL-kolesterol og redu­cerer mængden af det "dårlige" LDL-kolesterol:

Niacin

Krom Guarkernemel
Kalk Klid Olivenolie
Coenzym Q10 Avokado Loppefrøskaller
Pektin A-vitamin Aktivt kul
Hvidløg Pantenol Policosanol/rørsukkervoks
Salt Boragoolie Risklidolie
Ingefær Plantesteroler Macadamianødder
Lecithin Bukkehornsfrø Hørfrøolie
Magnesium B6-vitamin  
C-vitamin    

Ikke kun et problem med knoglerne: Ledegigt hænger sammen med allergier, autoimmune syg­domme, mikroorganismer og frie radikaler. Desuden har sygdommen forbindelse til kost, miljø og endog til undertrykt irritation og vrede. Det er grunden til, at den konventionelle medicin, der ofte kun bekæmper symptomer og ikke årsager til sygdomme, ikke har fundet nogen endegyldig løsning.

Hvorfor er nye, banebrydende metoder ikke mere udbredte?

Lad os sige, at en praktiserende læge opdager en metode til behandling af AIDS. Han begynder at behandle 200 patienter og er i stand til at helbrede dem alle - uden undtagelse. Dette kaldes "beskri­velse af enkelttilfælde" og accepteres aldrig af den etablerede lægeverden som holdbar videnskab.

Hvis en læge ikke...

  • 1) kan kradse 100 mio. euro sammen - det beløb, som man i gennemsnit har brug for til gennem­føre de tests, som myndighederne kræver
  • 2) bruger 6-10 år på at udfylde meterhøje stabler af papir til samme myndigheder

...så er det bare synd (og ikke kun for ham - også for alle vi andre!)

Hvorfor? Fordi hans helbredende middel ikke er en "tilladt substans". Man kan endog trække hans tilladelse til at udøve lægegerningen tilbage med begrundelsen, at han er en "kvaksalver".

Og hvis hans helbredende middel skulle gå hen og stamme fra en ananaspalme, en træstamme eller et fed hvidløg, så drejer det sig om et ikke patenterbart, naturligt stof, og det er ikke en eneste øre værd for en lægemiddelvirksomhed at sælge det.

Læs også:
Smil, le, vær glad
Danskernes levetid stiger stadig
BirkeSød - det søde og sundere alternativ
Medicin, mad og kosttilskud
Helbredelse ved bøn
Grønt sundere end vi tror
Hvor spiser man mest sundt?
Tarmen kan være årsag til mange sygdomme

Health News 2008

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012