Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Chondro-Lenk - opbyggende stoffer til ledproblemer

En gruppe forskere i moderne træningsmetoder har udviklet et særligt næringskoncentrat, som for­syner angrebne eller overanstrengte ledflader med nye, opbyggende stoffer - specielt til brug ved sportslig belastning.

Produktet, der har det meget enkle navn Chondro-Lenk, er sammensat, så det ligner menneskets brusk, sener, ledbånd og indre ledflader mest muligt. Det svarer til det naturlige brusk- og ledvæv og sør­ger for at producere den "smørelse", der er nødvendig for leddenes gnidningsfri glideevne.

Chondro-Lenk kan også anvendes forebyggende, specielt inden for sportsgrene, som "går i knog­lerne", f.eks. alpint skiløb, boksning, tennis, squash, forskellige former for løb, højdespring, læng­despring osv, samt de sportsgrene, hvor leddene bliver afkølet, eller senetilhæftningerne bliver be­lastede og derfor let betændte. Også ved "trætte knogler", overbelastning og "støj" fra leddene (knirken og knagen) er velegnede anvendelsesområder. Chondro-Lenk indeholder ingen tilsætnings­stoffer.

De højaktive, biologiske stoffer i Chondro-Lenk giver samtidig en forstørrelse af hårstråene på gennem­snitligt 10%, og hårtykkelsen blev forøget med hele 16%. Produktet styrker finger- og tånegle, og selv hudens væskebinding øges. Resultatet er en tydeligt glattere hud.

Resultaterne bliver endnu bedre, når Chondro-Lenk kombineres med træning af kroppen, hvorved led­dene af sig selv stimulerer behovet for de opbyggende stoffer, de har brug for. Alligevel er Chondro-Lenk ikke klassificeret som et lægemiddel - og "bivirkninger" er ikke noget, man kender til!

En kur med Chondro-Lenk bør strække sig over et tidsrum på mindst 3 måneder, fordi vores led har en mere træg omsætning af næringsstoffer end muskulaturen og organerne.

Rør pulveret op i et glas vand og drik det med det samme - så let er det. Den daglige dosis ligger på 7 g (en spiseskefuld med lidt top på). Dåsens indhold rækker til en kur på 85 dage.

Chondro-Lenk er et diætetisk speciallevnedsmiddel i henhold til paragraf 14b/5 i den tyske føde­va­re­lov. Virkningen af et sådant vævsprotein er allerede testet på 356 forsøgspersoner, hvoraf 99,2% bedøm­te resultatet som "særdeles godt" eller "godt"!

Health News 2008

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012