Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Forebyggelses- og Patientrådet

TIL ORIENTERING

Regionsrådsformænd, koncerndirektører og direktører i regionerne.

Forbedring og billiggørelse af sundhedsvæsenet forhindres

Kære regionsrådsformænd, koncerndirektører og direktører!

Det gør os ondt i Forebyggelses- og Patientrådet, FPR, at erfare, at det er nødvendigt med de kraftige nedskæringer på sundhedsområdet i Danmark.

Imidlertid er der jo et utal af farbare og livskvalitetsforbedrende veje på sundhedsområdet.

Reel, dybere forebyggelse koster kun 10% af prisen for behandling. Det må siges at være det mest besparende og gennemgribende forslag. Her tænkes ikke kun på forebyggelse indeholdt i ordet KRAM, nej her tænkes på forebyggelse, hvor skadevolderne modbetaler for helbre­delse af de syge. Her tænkes fx på miljøafgift på sundhedsskadelige "E-numre". Hvad forårsager al kemien i maden dog ikke af sygdomme! Hvilke bivirkninger har mon alle de forskellige formaceutika enkeltvis og tilsammen? Lægerne skriver yderst rundhåndet recepter ud derpå.

Naturmedicin, som kun koster ca. 25% af den syntetiske medicin, må folk selv betale. Det er konkurrenceforvridning af værste skuffe! Tallet 25% stammer fra en alternativ kræftkongres i Sydney, Austra­lien, afholdt i 1994 og beskriver besparelsesmulighederne på kræft­området, men det gælder sandsynligvis resten af behandlingsområdet. Giftfrie fødevarer ved alle er meget vigtigt, når det drejer sig om at vedligeholde sin sundhed.

Hvorfor har disse produkter så ikke en markedsmæssig fordel? 6% moms på økolog og biodynamik har tidligere været foreslået! EU siger nej, men EU siger også, at Danmark selv administrerer sund­heden, så må "vrøvlet" om konkurrenceforvridningen vige.

Industriens EU bør ændres til befolkningernes EU, ellers falder det hele fra hinanden før eller senere.

Den mest anvendte undskyldning for ikke at godkende naturmedicinen er, at der mangler beviser for lødigheden deraf!

Der eksisterer jo kun beviser for 10-20% af de af lægerne anvendte behandlinger. Dette Ifølge USA's Office of Technology Assesment 1978. (Direktoratet for Teknologivurdering)

I virkeligheden må medicinalindustrien mistænkes for at have opfundet de dobbelte blindforsøg for at forhindre naturmedicinen i at blive udbredt. Den tager jo som princip individuelle hensyn, på grund af at alle mennesker har forskellige.

Metoden med at undersøge farmaceutikas anvendelighed på vidt for­skellige individer via dobbelte blindforsøg må siges at være gan­ske malplaceret, da vi jo netop som nævnt tidligere alle er kemisk, psykisk og socialt forskelligt indrettet.

Ved overgang til naturmedicin på lige betingelser med den syntetiske medicin vil der blive frigivet en del arbejdskraft på læge- og syge­plejeskeområdet, hvilket er vigtigt, da disse grupper er virkelig hårdt trængte rent arbejdsmæssigt.

Ifølge CAST undersøgelsen fra Syddansk Universitet (ISBN 87 00923-93-6) fra sept. 2007 praktiserer der i Danmark 50 KAB'er (komplementære, alternative behandlere), 65 læger og 54 tandlæger pr. 100.000 bor­gere. 22% af den danske befolkning anvendte KAMB (komplementær, al­ternativ medicin + behandling) i 2006.

50% af den danske befolkning har på et eller andet tidspunkt anvendt KAMB!

20% af lægerne benytter selv KAMB, når de er syge.

I de omkringliggende lande har KAMB'en bedre betingelser end i Dan­mark, så der er meget at indhente.

Hvor tungt vejer et demokrati, som ikke gælder på sundhedsområdet? Hvad her I, mine kære regionsformænd, koncerndirektører og direktører, påtænkt at gøre ved denne komplet uholdbare situation for sundheds­elskende danskere?

De bedste hilsener

Louis Montana

PS: FPR her tidligere fremsendt et detaljeret udkast til et helt nyt besparende, visionært sundhedssystem.

FPR her desuden udarbejdet et oplæg til godkendelse af de KAB'er, som virkelig kan helbrede.

14.9.2008

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012