Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Grøn te og vægttab hos svært overvægtige

Det glæder ProThera at kunne meddele, at vi har startet et nyt klinisk forsøg, for hvilket vi yder ad­ministrativ og teknisk støtte. Dr. Jennifer Donovan, assisterende forskningsprofessor ved Children's Research Institute of the Medical University of South Carolina, har modtaget godkendelse og øko­nomisk støtte til at foretage et klinisk pilotforsøg for at evaluere den potentielle effekt ved grøn te-ekstrakt fremme af vægttab hos svært overvægtige. Forsøget er godkendt af Institutional Review Board of the Medical University of South Carolina Office of Research Integrity.

 

Pilotforsøget vil være et dobbeltblind, placebo-kontrolleret forsøg. Dr. Donovan ønsker deltagelse af 36 sunde og raske, men stærkt overvægtige personer. Deltagerne randomiseres så de enten får grøn te-ekstrakt eller placebo gennem en periode på 18 uger.

Forsøgets formål er at vurdere, om grøn te-ekstrakt fremmer vægttab, ændrer hvilestofskiftet og hæmmer iltningen af LDL-kolesterolet i blodet. Dr. Donovan vil samarbejde med dr. Feng Chen fra Clemson University's Department of Food Science and Human Nutrition, som er ekspert i iltnings­belastning og LDL-kolesterol.

Pilotforsøget kan generere de foreløbige data, som er nødvendige for at foretage mere omfattende kliniske forsøg med grøn te-ekstrakt i forbindelse med fedme - en tilstand, som er steget drastisk i USA og nu rammer en tredjedel af alle voksne og mere end 15% af alle børn.

ProThera stiller det til formålet specialudviklede grøn te-ekstrakttilskud til rådighed for forsøget, og desuden har vi udviklet et placebo, som i udseende og konsistens fuldstændigt matcher ekstraktet. Stephen Olmstead, M.D., Chief Science Officer for ProThera har foretaget randomiseringen af del­tagerne og sikrer blindingen af forsøget. ProThera vil desuden fungere som konsulenter ved analy­ser af de indsamlede data ved forsøgets afslutning.

Health News 2008

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012