Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hair Plus forsøg 1991 / 92

Forsøget blev gennemført af Jack Fridthjof som indsamler af spørgeskemaer.

Baggrunden for forsøget var, at Jack Fridthjof selv som den første blev tilbudt at prøve kapslerne. Det var Henrik Jakobsen, Sundhedskost, som fik ideen til sammensætningen. Efter 3 måneder fik Jack Fridthjof så gode resultater, at han tilbød at skaffe forsøgspersoner til en brugertest gennem nærradioen og lokal-TV i Århus.

Jack Fridthjof har ingen særlig baggrund for at lave denne test, men som journalist er han vant til at tale med folk, og disse interviews med forsøgspersonerne danner grundlaget for nedenstående resultater. Forsøget har kørt minimum i 3 måneder, flere har været i gang i 2 år. I alt har der været 30 personer med i forsøget.

16 personer havde positiv virkning: 10 fik små fine hår i 1 til 5 mm længde efter 2 måneder. 5 fik allerede efter 14 dage 1 til 3 mm hår/dun. 1 fik øjenbryn tilbage, efter at han gennem sygdom mistede øjenbrynene. 10 personer kunne ikke direkte måle nye hår, men kunne klart påvise, at de ikke havde håraffald ved badning som tidligere. Desuden bemærkede denne gruppe forsøgspersoner, at håret virkede mere glansfuldt og levende. 4 personer havde slet ingen virkning. Ingen i brugertesten havde uønsket hårvækst.

Aldersfordelingen var mellem 15 og 69 år, og der kunne ikke påvises forskel ved forsøget i forbindelse med alder.

Der var 28 mænd og 2 kvinder. Dette skyldes måske, at man i forbindelse med en opfordring i radio og tv, som kvinde tør komme frem med et hårproblem.

Generelt kan konkluderes, at produktet i over 50% af tilfældene gav en forøget hårvækst, men mere end 75% af dem, som var med i forsøget, kunne klart mærke mindre håraffald, bl.a. i forbindelse med badning og på hovedpuden, som tidligere kunne være fyldt med håraffald.

Opdateret december 2008-12-15

Mange mærker det først kun selv, men efterhånden bliver det også tydeligt for andre: håret bliver tyndere, og der viser sig tendenser til bare områder på issen. 

Hårtab er noget helt uundgåeligt og naturligt. Hvert enkelt hovedhår vokser i knap tre år og holder derpå en pause på ca.100 dage. Denne rytmiske variation i dannelsen af hår – og den gælder overalt på kroppen – er grunden til, at mennesket ikke har nogen pels. Håraffald kan også være fremkaldt af andre, ikke >>naturlige<< årsager. Ofte spiller stress, sygdom, arvelige forhold eller mangel på vigtige næringsstoffer en stor rolle. Hos kvinder kan hormonelle ændringer i forbindelse med graviditet, amning og klimakteriet føre til for tidligt hårtab. 

Hair Plus er et nyt kosttilskud som giver mindre hårtab, og i mange tilfælde kommer der nye hår frem. Jack Fridthjof lavede et forsøg på 50 mennesker med forskellige hårproblemer. I mere end 70% af forsøgene var der positive resultater. Der var personer, der slet ikke havde hår, og som efter kun 3 måneder fik et mindre lag hår på den del af hovedbunden, hvor de tidligere havde haft hår. TV og radio manden Jack Fridthjof fik ideen i forbindelse med at han tilfældigt tog Molkosan og b-vitamin, som kosttilskud. – her opdagede han at hans håraffald holdt op og små nye hår kom frem. I samarbejde med Natur-Drogeriet gik man i gang med at udvikle et kosttilskud udfra Jacks erfaringer. I den forbindelse var Jack den første som var med i forsøget. Det fremgik af testen at der var folk der slet ikke virkede på. Jeg har efterfølgende fundet ud af at hvis folk ryger eller spiser usundt så har kosttilskud svært ved at fungerer optimalt. 

Jack Fridthjof siger i 2008.: 

Jeg blev i december ringet op af en journalist som havde læst hjemmesiden fra 1992 (informationerne har ikke været opdateret) han sagde at det virker forkert at man her på hjemmesiden ikke fortæller at personen som har fået ideen til Hair Plus er Jack Fridthjof og havde en aftale med Natur-Drogeriet. Jeg har ikke spekuleret på at det var et problem at jeg som idemand fortæller om mine erfaringer, men det er hermed rettet. Jeg kan tilføje at i dag er der mange faste kunder til produktet og det er nok den bedste test at der er folk som har glæde af produktet.  

I dag bruger jeg ikke selv Hair Plus – det med at tage piller hver dag er ikke lige mig og i min alder kan man vel ikke helt undgå at miste håret. Jeg må indrømme at jeg var glad over at mit håraffald om natten holdt helt op dengang for ca. 17 år siden. Når jeg læser min udtalelse fra dengang kan jeg også mindes at jeg var helt vild i varmen med min tilfældige opdagelse. 

Jack fridthjof sagde om produktet Hair Plus i 1992.: 

>>min frisør har undret sig over min hårfylde; desuden er der ikke mere hår på hovedpuden, når jeg vågner om morgenen. Når jeg er i bad, var badekarret tidligere fyldt med hår, dette håraffald har jeg ikke mere. Jeg har en måne, som det populært kaldes. Her kommer der konstant nye hår og det ses faktisk, når jeg optræder på TV & flere af mine seere ringer og spørger, hvor jeg har fået det hår fra. Bortset fra det med håret, så holder jeg nogenlunde min vægt, når jeg dagligt indtager Hair Plus<< slutter Jack Fridthjof.

Mindre håraffald, forøget hårvækst

Meget kort fortalt, er der i Hair Plus tale om en kombination af nærringsstoffer, som helt logisk giver bedre muligheder for, at de naturlige B-vitaminer kommer i brug. Dette sker ved hjælp af Molkur. Samt et væld af kost komplekse næringsstoffer. 

Tørret inaktiv ølgær med indhold af naturlige B-vitaminer.

Zink mangler ofte i den moderne kost.

Tang indeholder 62 mineraler i naturlig form.

Kisel (silicium). Det har i mange år været anbefalet af frisører. Kisel styrker hud og hår.

Molkur pulver. Spraytørret vallekoncentrat (højredrejet mælkesyre).

Pantotensyre (vitamin B5).  Styrker hårvækst 

Burrerod

Brændenælde

Rosmarin

Marapuama

Maracuja

Paprika

Guarana

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012