Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Følsomme tænder

Der er ikke ret meget, der virker... og dog...

 Næsten 20% af alle voksne lider af følsomme tandhalse, som giver jagende smerter, når man spiser eller børster tænder. Efterspørgslen efter noget, der virker mod lidelsen, stiger, og det samme gør antallet af produkter. 

Man kan anvende de mest forskelligartede indholdsstoffer til at fjerne smerterne. Men mange – som f.eks, kalium- eller strontiumsalte og natriumfluorid – er stor set virkningsløse. De bedste forsøgsresultater er opnået med aminfluoridholdigt tandpasta. På grund af de specielle egenskaber i dette fluorid dannes der et stabilt og tætsiddende lag, som forhindrer, at der igen opstår smertefuld irritation af tandhalsene. 

Men smerten er udelukkende et symptom. Ofte overser man, at det egentlige problem er caries i tandhalsene. "Mange produkter for følsomme tandhalse giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod caries i tandhalsene, fordi de mangler virksomme indholdsstoffer", lyder kritikken fra Barbel Kiene fra elmex Forschung. 

Forsøg er gjort på baggrund af patienterfaring
Sørger du godt for dine tænder, dit tandkød og din mundhule med coostrum, tager du også hånd om mange andre dele af din krop. Muno-Colostrum kan købes i helsekostforretninger og behandlere landet over. Jeg tror, du opdager, at colostrum, der indtages oralt i pulverform eller som sugekapsler er fantastisk for dit tandkød. Min erfaring er, at det hurtigt lindrer smerter af enhver art og andre problemer. 

Reference: Loimaranta, V. et al. Effects of bovine immune and non-immune whey preparations on the composition and pH response of human dental plaque. Eur J Oral Sci 1999;107(4):244-250.  

Health News 2009 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012