Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Blomsterpollen mod prostataforstørrelse

Urologen dr. med. Herbert Sänger skriver: Blomsterpollen fjerner prostataforstørrelse helt uden negative bivirkninger

Det er stadig en medicinsk gåde, hvordan prostataforstørrelse opstår. Denne folkesygdom, som millioner af mænd rammes af, markerer sig i første omgang som problemer med at tømme urinblæren.

Ganske vist findes der virksom medicin mod prostatahyperplasi, men de fleste præparater har store bivirkninger på andre organer og kropsfunktioner. Nu har omfattende undersøgelser på det seneste vist, at man i mange tilfælde kan opnå fremragende resultater med naturmidler.

Specielt bemærkelsesværdigt er et præparat fremstillet af blomsterpollen. Videnskabsfolk har slået fast, at kimcellerne i blomsterplanterne udøver en ganske bestemt, formentlig hormonelt betinget indflydelse på organvævet i blærehalskirtlen. Faktum er, at blomsterpollen får betændelse til at klinge af, også i prostata, og det uden én eneste form for skadelig bivirkning.

Men det er ikke kun betændelse i den kastaniestore mandekirtel, der forsvinder med blomsterpollen, også væksten i kirtlen påvirkes i gunstig retning. Hos patienter har pollenbehandling igennem en periode på nogle uger givet en væsentlig forbedring af urintømningen og en formindskelse af resturinen. Resturin dannes, når blæren ikke tømmes fuldstændigt på grund af en forstørret eller betændt prostata.

Naturligvis bør også naturpræparater kun anvendes efter samråd med en urolog - kun en ekspert kan afgøre, om sådanne midler eventuelt kan have en virkning, eller om der i specielle tilfælde er behov for yderligere behandling.

Kilde: Mann + Frau, Bind 3. Neuer Tessloff Verlag, Hamburg

Health News 2009

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012