Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Koralkalk - sådan reklamerer de om koralkalk i Tyskland

"I 20 år var jeg meget plaget af gigtsmerter, men så gjorde jeg en overraskende opdagelse og i løbet af 5 dage var mine smerter væk - uden bivirkninger, medicin eller operation ". Det afslører 58-årige fru Bucher, husmor og mor til 2 børn.

"Det, jeg har oplevet, er så utroligt, at jeg i første omgang var bange for at fortælle min hemmelighed til andre, der led af stærke gigtsmerter (reumatiske ledsmerter). Jeg ventede, til jeg var sikker på, at smerterne ikke kom tilbage.

Men nu er det over et år siden, at mine problemer forsvandt, og det ligger mig meget på sinde at fortælle, hvordan det er lykkedes - til min store forbløffelse. Og det er så enkelt, så enkelt...

Jeg havde lidt af gigtsmerter i 20 år. Mine hænder og fødder var så hævede, at jeg ofte ikke selv var i stand til at klæde mig på om morgenen, og jeg havde brug for hjælp til at komme ud af sengen om morgenen. Jeg havde hele tiden usigelige smerter i ryg, knæ og fødder og hænder. I tankerne sad jeg allerede i rullestol. Og en dag stod jeg over for det frygtelige valg: Operation eller rullestol...

Hver dag måtte jeg tage stærk medicin, smertestillende midler og af og til også beroligende midler. I 20 år. .. Ved et tilfælde hørte jeg så om koralkalk, et 100% naturligt produkt, som skulle have en fantastisk virkning hos led- og slidgigtpatienter. Samme dag gik jeg hen på apoteket og spurgte mig for. Også apotekeren anbefalede mig at prøve koralkalk.

På nøjagtigt fem dage var mine smerter forsvundet. Jeg kunne mærke, hvordan den gigtfeber, der rasede i min krop, var ved at kølne af. Og al syre forsvandt ud af kroppen med urinen. Jeg blev virkelig afgiftet. Efter endnu fem dage var smerterne om morgenen simpelthen væk. Jeg kunne igen stå ud af sengen uden problemer og tage tøj på - og jeg havde det helt fantastisk. Takket være koralkalk behøver jeg ikke tage smertestillende midler mere. Jeg var helt vild af glæde.

Alt gik meget hurtigt, og mit liv forandrede sig. Selv min fordøjelse og mit almene velbefindende blev bedre og bedre. Jeg har igen fået glæden ind i mit liv, og det er igen sjovt at arbejde i huset og på vores gård. Livet er simpelthen så skønt nu".

Hvordan kan det gå til?
Mange sygdomme - frem for alt kroniske - hænger sammen med en forstyrrelse i syre-basebalancen. I menneskets organisme skal der være en balance på 70% base og 30% syre. Men hos de fleste mennesker er det lige omvendt - dvs. alt for meget syre. Denne forsuring opstår på grund af stress og forkert kost. Man skønner, at 70% af alle mennesker har en krop, der er for sur.

Så er der brug for 100% biologisk tilgængeligt koralkalk. Koralkalk har en fremragende evne til at fjerne syre fra kroppen. Det indeholder flere end 70 sporstoffer samt magnesium, og det er 100% optageligt på blot 20 minutter. Koralkalk er enestående og indeholder ioniseret, organisk kalk fra fossilerede (forstenede) koraller - et af de vigtigste mineraler, hvis man vil sikre sig et godt helbred.

Sund ved hjælp af afsyring: Derfor drikker millioner af mennesker - også læger og ernæringseksperter - hver dag vand tilsat koralkalk.

Læs også:
Okinawa Koralkalk - mere info
Okinawa Kalk
Okinawa Kalk – mere info
Okinawa koralkalk
Okinawa kalk – koralcalcium

Health News 2009

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012