Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Natur-lægemidler

Under et symposium i Lugano i Schweiz for et par år siden havde Sundhedsbladets redaktør anledning til at møde den svenske læge Per Ove Lind, der bl.a. fortalte, hvordan han lige siden sin barndom havde interesseret sig for lægeurter af forskellige slags, og at han stadig gør brug af denne viden i sin lægegerning.

Per Ove Lind har i en periode redigeret en lægebrevkasse i ugebladet Saxons, hvor der blev givet gode råd og vejledning til mange læsere.

Det er derfor med glæde, det kan meddeles, at Per Ove Linds bog "De vigtigste naturlægemidler" nu foreligger på dansk, udgivet af Clausen Bøger. I denne bog fortælles kort om vore vigtigste naturlægemidler, de midler, der både gennem forskning og erfaring har vist sig at have størst betydning for vort helbred.

Hovedvægten er lagt på de midler, der kan anvendes ved selvbehandling, ginseng - den stimulerende aldersbremse, pollen - livets kilde, sojabønne - den aller nyttigste, kamille - et universalmiddel, røllike - den udødelige, hørfrø - en naturlig løsning, baldrian - en lise for sjælen, og mange andre naturlægemidler.

Bogen er oversat og bearbejdet til danske forhold af cand. pharm. Kirsten Skjerbæk. Kirsten Skjerbæk skriver i forordet bl.a.: "Jeg blev overrasket over, hvor mange veltilrettelagte og gennemtænkte forskningsobjekter der findes publiceret om naturlægemidler. I mit arbejde med denne litteratur har jeg fået del i mange værdifulde forskningsresultater, og det har været en glæde for mig at arbejde på at præsentere disse i en for alle forståelig form i denne lille bog."

Per Ove Lind: "De vigtigste naturlægemidler". 96 sider, illustreret, indbundet, kr. 68,50. Clausen Bøger. Kan købes antikvarisk.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012