Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Urte-Pensil mod snue, infektioner og meget mere

ProduktbilledeUrte-Pensil har i praksis vist sig at være noget af det kraftigste naturlige antibiotiske kosttilskud, der findes. Disse urter har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelser i så at sige alle udgaver kan helbredes så som halsbetændelse, forkølelses sår, bihulebetændelse, mavekatar, tyktarmsbetændelser, urinvejsbetændelser og blærekatar mm.

Urte-Pensil kan anvendes uden risiko for bivirkninger, som ødelagt tarmflora, træthed eller anden svækkelse af kroppens immunforsvar. Dette sker ellers ofte, når man indtager antibiotika eller penicillin. Effektiviteten nedsættes ikke ved dagligt brug.

Der er tusindvis af danskere, som på den måde har fået løst problemer som halsbetændelse, urinvejsbetændelse, blærekatar, bumser og uren hud.

Mens kuren står på, bør man spare på kaffe, gammel ost og søde sager.

Almindelig penicillin problematisk
Kapslerne, tabletterne eller teen kan anvendes uden risiko for bivirkninger som ødelagt tarmflora, træthed eller anden svækkelse af kroppens immunforsvar.

Dette kan ellers ske, når man tager penicillin eller antibiotika.

Når mennesker tager penicillin for f.eks. en halsbetændelse, er deres modstandskraft over for kød, der indeholder salmonellabakterier, stærkt svækket. I de værste tilfælde har det medført dødsfald.

Dokumenteret virksom
Ved en kontrolundersøgelse af 60 brugere konstaterede man følgende: Hos 56 fjernedes betændelse, træthed og luftdannelse i tarmen. Fire kunne ikke lide smagen og udgik af forsøget. Af de 56 personer var der 28, der fik løst meget belastende problemer med betændelse, bl.a. blister i ansigtet, på armene og ryggen. Hos seks forsvandt underlivsbetændelse, en undgik at få neglen revet af på grund af blodforgiftning, 11 blev helbredt for halsbetændelse, fire for bihulebetændelse, og to fik fjernet bylder.

Teenagers har fundet ud af, at Urte-Pensil hjælper godt mod bumser og uren hud. Mange tager det som et vedvarende kosttilskud, der desinficerer og styrker kroppen over for sygdomsangreb.

Det er i stand til at bremse en forkølelse eller influenza i opløbet og kan mildne og afkorte sygdomsforløbet, hvis infektionen først har fået fat. Virkningen viser sig i almindelighed inden for 2-3 døgn.

Kan bruges af alle
Urte-Pensil må gerne tages sammen med almindelig penicillin og ødelægger ikke tarmfloraen.

Til behandling af betændelsestilstande og infektioner hos husdyr som hund og kat er det også et fortræffeligt middel.

Forhandles i kapsler, tabletter og te.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012