Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Lemongræs - godt til udrensning

Det velduftende lemongræs er udrensning, der virker indefra. Lemongræs virker rensende på kroppen i mange sammenhænge. Urten hjælper således med at afgifte lever, bugspytkirtel, nyrer, blære og fordøjelseskanal. At fordøjelseskanalen afgiftes, betyder en hjælp til problemer med fordøjelsen, gastroenteritis og bl.a. luft i maven. Lemongræs har i den forbindelse også antibakterielle og svampedræbende egenskaber.

Lemongræs er immunforsvarsstyrkende. Og det virkelig interessante ved lemongræs er, at videnskaben er begyndt at forske i dets evne til at forebygge tarmkræft.

Den rensende effekt, som lemongræs har, kan også hjælpe med andre problemer. Lemongræs kan hjælpe med at reducere cellulitis, idet urten forbedrer blodcirkulationen. Desuden bidrager lemongræs til at få bugt med uren hud. I Citral Lemongræs kapsler fra Natur-Drogeriet A/S får du den rene urteekstrakt i tørret form. Du kan også få lemongræs te fra samme firma. Både kapsler og te fås i helsekostforretninger landet over.

Læs også:
Citral-Lemongræs te og ekstrakt er det nye våben mod svamp, influenza, forhøjet blodtryk og cancer

Kilder:
Cheel Jet et al.: Free radical Scavengers and Antioxidants from lemongrass (Cymbopogon citratus (DC.) Stapf) J Agric Chem, 2005; 53(7):2511-17.
N. Dubai et al: Citral is a new inducer of caspase-3 in tumor cell-lines, Planta Med. 2005; 71(5):484-8.
Commision E Monographs: Lemongrass is used as a mild astringent and a tonic for the stomach.
Natural Medicines Comprehensive Database (2009).
PDR for Herbal Medicines (2008).

Health News 2009

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012