Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hamp-Protein Complex giver kvinder en sund hormonbalance

En ubalance
Kvinder kan opleve hormonelle ubalancer i alle aldre, men symptomerne er som regel mest udtalte fra slutningen af tyverne til fyrrerne. Desuden oplever mange kvinder symptomer hver måned i den præmenstruelle fase af menstruationscyklus. Symptomerne på hormonel ubalance omfatter: Allergi, angst, hjernetåge, mindsket sex lyst, depression, svimmelhed, endometriose, hårvækst i ansigtet, træthed, fibrocyster i brysterne, hårtab, hovedpine, nedsat sexlyst, osteoporose, PMS, hudproblemer, urinvejsinfektioner og inkontinens, fibromer i livmoderen, vægtøgning, væskeophobning og oppustethed, hudrynker.

De essentielle fedtsyrers rolle
Forskning har vist, at hormonelle ubalancer er forbundet med mangler på essentielle fedtsyrer, bl.a. omega-3 og -6. Og ca. 80% af alle amerikanere mangler fedtsyrer. Fedtsyrerne leverer de byggematerialer, der er nødvendige for hormonproduktionen. Forsøg viser, at kvinder, der oplever symptomer på hormon-ubalancer, mangler omega-6 fedtsyren gamma-linolensyre (GLA). GLA kan være svær at få via kosten, da den kun forekommer naturligt i meget få fødevarer. Normalt kan kroppen omdanne omega-6 linolsyre til GLA, men man har påvist, at mange kvinder med hormonelle ubalancer ikke er i stand til at omdanne syren effektivt.

Hold balancen med Hamp-Protein Complex!
Man har påvist, at der sker store forbedringer i hormonbalancen ved tilsætning af Hamp-Protein Complex til kosten. Hamp-Protein Complex indeholder den perfekte balance mellem fedtsyrer og er en af de eneste planter, der indeholder GLA, så kroppen behøver ikke at omdanne det.

3-5 spiseskefulde Hamp-Protein Complex pr. dag er en lækker og nem vej til at opnå en naturlig hormonbalance og generelt velbefindende.

Dåse m. 350 g.

Health News 2009

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012