Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Spis Hamp-Protein Complex og bliv nemmere gravid!

Det er nok ikke den store overraskelse, at den rigtige næring til kroppen er afgørende for vordende mødre under graviditeten. Men det er lige så vigtigt for kvinden at spise en sund kost før undfangelsen - og det samme gælder for den potentielle far. Kosten bidrager i høj grad til at øge fertiliteten og give en god basis for en glad og sund baby. En af de bedste fødevarer til 'undfangelsesmenuen' er Hamp-Protein Complex!

Essentielle fedtsyrer til super-mødre
Reproduktive hormoner dannes fra sunde fedtstoffer. En afbalanceret hormonprofil giver en sund undfangelse. Hertil kommer, at det er meget vigtigt for en vordende mor at opbygge lagre af essentielle fedtsyrer før undfangelsen, fordi barnet vil trække på moderens reserver under graviditet - og dette vil ikke blot påvirke sundheden for barnet, men en mor, der mangler fedtsyrer, vil ofte opleve fødselsdepression, følelsesmæssig ubalance, kronisk træthed og inflammatoriske tilstande.

Mænd har også brug for dem
At få tilstrækkeligt med essentielle fedtsyrer er især vigtigt for mænd, fordi fedtsyrerne har indflydelse på sædkvaliteten. Forsøg viser, at 26% af alle tilfælde af barnløshed skyldes manden. Sæd er rig på prostaglandiner, som dannes af essentielle fedtsyrer. Mangler manden fedtsyrer, vil hans sæd have en lavere sædkvalitet og/eller dårlig motilitet.

Fedtstoffer til baby
Fostret oplever den største vækst i de første tre måneder af graviditeten. Derfor er det så vigtigt, at fedtsyre-grundlaget er på plads før graviditeten. Fostret har brug for disse værdifulde fedtstoffer til alle kropssystemer. Hjernen alene består af over 60% fedt og er rig på både omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Mangel på essentielle fedtsyrer har en sammenhæng med lave fødselstal, indlæringsproblemer og følelsesmæssige lidelser senere i livet.

En sund familie med Hamp-Protein Complex
I betragtning af, at 90% af moderne mennesker mangler essentielle fedtsyrer, og den kritiske rolle, de spiller for både mor og barns helbred, er det vigtigt at vælge en god kilde til fedtsyrer. Den gode nyhed er, at Hamp-Protein Complex indeholder naturligt forekommende essentielle fedtsyrer i det omega- 3/-6 forhold, menneskekroppen har brug for.

Hamp-Protein Complex pulver (350 g).

Health News 2009

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012