Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Sådan holdt Flemming Juncker sig frisk

Godsejer og tidligere modstandsmand Flemming Juncker, der døde i 2002 i en alder af 97 år, udtalte som 86-årig: "Jeg røber gerne hemmeligheden om, hvordan jeg holder mig frisk!"

Og "hemmeligheden" var co-enzym Q10!

Forskere verden over giver nu Flemming Juncker ret: Det er ikke længere utopi at kunne forlænge livet.

Q10 er selve cellens brændstof. Kroppen danner dette enzym, men ofte for lidt. Derfor kan tilskud af Q10 formentlig forlænge og forbedre livet.

I flere år importerede Flemming Juncker Q10 fra USA, men anvendte siden hen Q10 fra Danmark, efter at det var blevet lovligt i fri handel. Hans daglige indtagelse, der gav ham en følelse af friskhed, var 2 kapsler à 30 mg

Enzymet der rummer livets hemmelighed
For godt 30 år siden opdagede videnskabsmænd i USA et enzym, der åbenbart har stor indflydelse på, hvordan vores krop fungerer. De kaldte det Q10.

Siden har læger og forskere over hele verden arbejdet intenst på at fremstille stoffet ved en gæringsproces, så vi kan tage det som kosttilskud og udnytte dets livgivende egenskaber. Midlet er til salg i Danmark, og hedder Super Q10.

I Japan tager over 10% af befolkningen Q10-produkter hver dag både for at modvirke kredsløbslidelser og for at få mere energi til at klare det hårde arbejdspres.

Q10 øger cellernes energiomsætning. Vi producerer det selv i kroppen fra det, vi spiser, men vores evne til at danne det falder med alderen.

Og derfor bliver ældre mennesker lettere trætte. I USA har forsøg med mus vist, at deres levealder blev forlænget med 50%, når de fik tilskud af Q10. Overføres disse resultater til mennesker, betyder det, at vi kan hæve vores gennemsnitsalder fra 70 til over 100 år.

Så meget Q10 får man i kosten
(mg/100 g)

Sojaolie

9,2

Sardin

6,4

Makrel

4,3

Oksekød

3,1

Fuldkornsprodukter

2,5

Kylling

2,1

Nødder

1,7

Spinat

1,0

Broccoli

0,8

Super Q10 30 mg - når co-enzym Q10 skal være virksom og prisgunstig!

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012