Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Elektriske Spormineraler giver øget vitalitet i de røde blodlegemer

Takket være et nyt, stærkere mikroskop er vi nu i stand til at studere de levende blodlegemer og påvise en hurtigere vækst i celleaktiviteten.

Forskerne har længe kendt til en særlig tilstand i menneskers blod, som man har kaldt "tykt blod". En af de fremsatte hypoteser har været, at denne tilstand kunne være årsag til degenerative sygdomme, f.eks. blodpropper, hjerteinfarkt, kolde hænder og fødder, benkramper og tendens til træthed.

De tæt sammenklumpede og ofte misdannede celler ville teoretisk være dårligere i stand til at levere deres værdifulde iltladning til de omgivende celler.

Nyt stærkt mikroskop
Mikroskopet er et Nikon Optihat med en 100 Watt lampe og en Naessens kondensator. Det er udstyret med et videokamera, TV-screen og optager. Forstørrelse: 15.000 gange.

Det er værd at notere, at der i 1994 kun fandtes tre af den slags mikroskoper i USA. Et af dem findes i Provo, Utah, og ejes af Darell Stoddard. Eftersom det er det nyeste og bedst udstyrede af denne type, er det rimeligt at gøre opmærksom på, at det er det bedste mikroskop i USA, idet det ikke udsender varmepåvirkning, der ødelægger de levende blodceller.

Forbløffende opdagelse
Dette mikroskop satte forskerne i stand til aktivt at undersøge ernæringens virkning på celleaktiviteten.

Det blev nemlig muligt at påvise, at fuldværdige, naturlige, ikke kemikaliebelastede levnedsmidler, især frisk frugt, grønsager og safter dramatisk ændrede de røde blodlegemer. Sammenklumpede celler fik deres ensartede, runde form igen og viste sig mere vitale. Forsøgspersonerne oplevede også en øget vitalitet. Virkningen kunne konstateres i løbet af nogle få uger.

Den mest forbløffende opdagelse
Elektriske Spormineraler - et fuldstændigt naturligt mineral- og spormineraltilskud, fremstillet af det helbredende vand fra den store saltsø i Utah, USA, viste sig at kunne fremkalde lignende gunstige resultater - men i stedet for uger, så indtraf bedringen allerede efter en time.

Alle var fuldkommen overraskede, alle undtagen producenterne af Elektriske Spormineraler. Indehaveren af firmaet Hartley Anderson siger: "Det stemmer helt med det, jeg ved om produktet. Når man har et produkt, som de fleste mennesker kan mærke virkningen af allerede umiddelbart efter, at de har indtaget det, så må der også indtræffe en betydelig fysiologisk ændring. Det er positivt at se, at videnskaben bekræfter noget, som man selv har vidst i 23 år".

Elektriske Spormineraler
Præparatet findes som dråber (flaske med 100 ml). Det betegnes som jordens naturlige balance af opløselige ioniske mineraler. Teknisk er produktet 50 gange mere koncentreret end almindeligt havvand, idet 99,5% af natriumkloridet (kogesaltet) er fjernet gennem en naturlig proces.

Denne naturlige balance af frigjorte mineraler og spormineraler i koncentreret form (optages direkte uden fordøjelsestab) afbalancerer mineralsystemet i vores krop. Elektriske Spormineraler er beviseligt et enestående middel til bedre helse med en kompleksitet af mikromineraler, der aldrig før er set. Som det fremgår af forskernes undersøgelser virker de helt nede på celleplanet.

Anskueligt bevis
Moderne teknik muliggør, at vi alle kan konstatere den fantastiske virkning af Elektriske Spormineraler! Hele processen kan nemlig filmes og vises på video. Forsøget gennemføres således:

Der prikkes et hul i forsøgspersonens finger, og den 2. eller 3. bloddråbe sættes på en glasplade. En glasstrimmel lægges ovenpå og spreder prøven. Den placeres i mikroskopet med en im-mersionsolie over og under prøven. Registreringen af den første prøve tager omkring 6 minutter. Forsøgspersonerne indtager derpå den anbefalede dagsdosis Elektriske Spormineraler (40-80 dråber i et glas juice; mængden afhænger af kropsvægt, aktivitetsniveau og stofskifte). Efter l time gentages proceduren. Alle faktorer er uændrede; der forløber blot en time, før den næste prøve tages.

På video-optagelsen ser man nu hver enkelt røde blodlegeme flyde uafhængig og flad, således at hele cellen kan ses. Det er vigtigt at bemærke, at cellerne er klare, fordi de er fulde af ilt. Alt, hvad man kan se, er den ydre cellevæg og et let, blegblåt genskær. Somatiderne - de helt små, hvide prikker - er klare og aktive og viser sig at være næsten udelukkende i mikrokredsløbet. De hvide blodlegemer er tydeligere på dette tidspunkt. En erfaren iagttager kan skelne mellem lymfocytter, polymorphonuclearer, eosinophyler osv. Når man iagttager dem omhyggeligt, kan man se de små korn bevæge sig indeni.

Efter ca. 3 minutter vil man se en kredsen af celler, indtil der danner sig ruller. Dette anses for en del af prøvens normale ældningsproces. Den er udsat for stuetemperatur, udtørring og andre nedbrydende faktorer.

Man vil se, at der sker en sammenklumpning, men ingen gitterdannelse af fibrinet som i "før"-eksemplet.

Der begynder at ske takkedannelse i de røde blodlegemer, efterhånden som blodprøven bliver ældre. Dette betragtes som en normal proces, når blodprøven nedbrydes. Man ser mikroskopet bevæge sig rundt og fokusere på de hvide blodlegemer og somatiderne. Klumpningen bliver efterhånden mere dramatisk på kanten af prøven, og man vil bemærke, at teknikeren bevæger sig mere ind mod centrum.

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012