Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Skallin loppefrøskaller sænker kolesteroltallet og fjerner giftstoffer

Skallin loppefrøskaller

  • er en vigtig del af ethvert udrensningsprogram
  • understøtter en sund blodsukkerbalance
  • er en rig kilde til vandopløselige fibre, som understøtter en normal tarmfunktion
  • kan fremme vægttab ved at virke appetitdæmpende
  • er effektiv til at sænke det samlede kolesterolindhold i blodet og indholdet af LDL-kolesterol

Hvad er Skallin loppefrøskaller - og hvor kommer det fra?
Loppefrøskaller kommer fra de knuste fra af planten Plantago ovata, en plante, der vokser i dele af Asien, Middelhavsområdet og Nordafrika. Loppefrøskaller indgår i urtepræparater og ligner havre og hvede.

Skallin loppefrøskaller er rene kostfibre, som er primært er sammensat af hemicellulose. Daglig indtagelse af fibre virker meget sundhedsfremmende og spiller en afgørende rolle for en sund tyktarm. Fibre giver afføringen fylde, letter passagen og medvirker til at øge transittiden gennem fordøjelseskanalen. Desuden medvirker de til optagelsen af glukose og fremmer et sundt kolesterolspejl. Ifølge ernæringseksperter bør voksne indtage 25-30 g kostfibre hver dag for at bevare et godt helbred. Undersøgelser har vist, at fiberindholdet i vestlig kost typisk ligger på 50% af de anbefalede mængder.

Skallin pulver og kapsler - 100% rene loppefrøskaller, meget prisgunstig og smagsneutral!

Hvorfor skal du tage Skallin loppefrøskaller?

Afgiftning
Denne geleagtige slim, der produceres, når loppefrøene udblødes i vand, kan opsuge toksiner i tyktarmen. Skallin loppefrø tages almindeligvis for at reducere kroppens selvforgiftning (giftstofferne udskilles fra kroppen med frøene og skallerne).

En sund tyktarm
Adskillige forsøg har vist, at Skallin loppefrøskaller kan afhjælpe forstoppelse, der skyldes livsttilsfaktorer (f.eks. utilstrækkeligt fiberindtag eller et stillesiddende job). Skallin loppefrøfibre fordøjes ikke i tyndtarmen. men nedbrydes delvis i tyktarmen, hvor de fungerer som fødekilde for venligtsindede bakterier. Traditionelt er Skallin loppefrøskaller blevet anvendt som et mildt afførende middel, der fungerer som en svamp i tarmkanalen og svulmer op, efterhånden som det absorberer vand og affaldsstoffer i tarmen. Dette giver en blød afføringsmasse, som hurtigere strømmer igennem tarmen og udskilles lettere.

Fordøjelsesproblemer
Den blide, beskyttende virkning, de slimholdige frøskaller og frø afgiver, har en gavnlig indvirkning på mave-/tarmkanalen. Skallin loppefrøskaller tages mod mavesår og sår på tolvfingertarmen og problemer med mavesyre.

Kolesterol
De amerikanske sundhedsmyndigheder har godkendt loppefrø som en måde at reducere risikoen for kredsløbssygdomme på, og nye forsøg underbygger denne risikoreduktion. Spørgsmålet om, hvordan Skallin loppefrøskaller kan reducere kolesterolindholdet i blodet, udforskes stadig, men forfatterne mener, at Skallin loppefrøskaller øger udskillelsen af galdesyre og desuden øger udskillelsen af kolesterol fra leveren.

Godt nyt for alle med kolesterolproblemer
Opsigtsvækkende ny forskning har nu også vist, at Skallin har en helt fantastisk evne til at sænke kolesterol i blodet, oven i købet på ganske kort sigt!

Amerikanerne J. W Anderson og J. Tietyen-Clark gennemførte omhyggeligt kontrollerede kliniske undersøgelser, der viste, at mens guar gum var i stand til at sænke kolesterolspejlet med ca. 8% på kort sigt, lå det tilsvarende tal for Skallins vedkommende helt oppe på 16%! (Am. I Gastroenterol., 1986, 8/10, s. 907- 919). Til sammenligning kan nævnes, at den amerikanske hjerteforenings anbefalede diætprogram sænker kolesterolet med kun 3%.

Diabetes
Tilskud af Skallin loppefrøskaller har også forbedret blodsukkerniveauet hos diabetespatienter. Loppefrøenes opløselige fibre menes at være årsagen til denne virkning.

Vægttab
For mennesker, der ønsker at tabe sig, kan et fibertilskud - specielt til en kost med store mængder mættet fedt - bidrage til vægttabet på to måder:

  • Fibrenes evne til at udvide sig i maven og få mæthedsfornemmelsen til at indtræffe tidligere - og dermed reducere den mængde kalorier, man spiser.
  • Fibrenes evne til at absorbere makronæringsstoffer. Når fibre absorberer fedtmolekyler, kan disse molekyler ikke omdannes, og de passerer gennem kroppen. Det betyder ganske enkelt, at de ikke bliver lagret som kropsfedt.

I et tripelblind-forsøg med "ikke-restriktiv" indtagelse af føde kunne loppefrøskaller i statistisk signifikant grad øge den subjektive mæthedsfornemmelse og reducere indtagelsen af fedt og kalorier. Forskerne konkluderede, at loppefrøskaller kan være et vigtigt element i slankeprogrammer.

Hvor meget skal jeg tage - og er der bivirkninger?
Den typiske dagsdosis ligger på mellem 1 og 4 gram
Der er ingen bivirkninger ved indtagelse af Skallin loppefrøskaller

RESULTAT PLUS pulver med loppefrøskaller, æblepektin, mandarin- og æblefibre - 100% naturlig - velsmagende!

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012