Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vidunderpille slanker uden sult og giver enestående sundhed

Videnskabsmænd og læger i Amerika har gjort en sensationel opdagelse! Endelig findes der en kapsel, der fjerner enhver sultfornemmelse og som oven i købet indeholder de livsnødvendige proteiner og de for alle mennesker vigtige vitaminer.

Dr. Dolph Ornstein, medicinsk direktør ved universitets forskningsklinik i San Francisco (USA): "Denne Unik-Spirulina er fuldstændig ufarlig og indeholder alle stoffer som mennesket har brug for i sin kost, for ikke at få sundhedsmæssige lidelser".

Unik-Spirulina, hedder vidundermidlet, blev også efterprøvet af det amerikanske sundhedsministerium (Food and Drug Administration) og fundet godt. Det kan købes i alle amerikanske helsebutikker. Her i Danmark hos materialister og i helsekostforretninger.

Dr. Ornstein: "Jeg har selv prøvet Unik-Spirulina og indenfor otte uger tabte jeg 21 pund".

Unik-Spirulina bliver fremstillet af en blågrøn plankton af næsten samme navn, der vokser i ferskvand i Centralafrika og Mellemamerika.

Den tyske farmakolog Dr. Kasimir Koller fra Rosen Apoteket i Dortmund: "Denne plankton har et proteinindhold langt over gennemsnittet (65-70%), og protein virker generelt appetithæmmende. Jo mere protein, desto mindre sult! Desuden indvirker protein på vort stofskifte, og vore tarme arbejder bedre end ved normal kost".

Der Koller nævner yderligere en vigtig grund til, at Unik-Spirulina er et ideelt slankekursmiddel: "Ved alle såkaldte appetit-svækkere, der lammer sultcentret i hjernen, har der altid været bivirkninger, og indtages appetit-svækkere i overdosis kan de endda medføre døden. Unik-Spirulina derimod indeholder ballast-stoffet "agar agar" som forhindrer, at vi bestandig føler, at vi skal spise. Problemet med vor tids kost består i, at alt hvad vi spiser, bliver totalt forarbejdet af vort legeme, og at der i vor kost ikke længere findes ballaststoffer. Følgen er: Overvægt! Ballast eller fyldstoffer giver os for en tid en vedvarende mæthedsfornemmelse".

Judy Cook, en sygeplejerske fra Stanton (Californien): "Jeg har for hvert måltid spist 3 eller 4 Unik-Spirulina kapsler, og indenfor et halvt år tabte jeg 90 (!) pund. Jeg spiste betydeligt mindre og behøvede faktisk kun to små måltider om dagen. Alligevel følte jeg mig godt og energisk tilpas!"

Prof. Dr. Erich Menden, forretningsførende direktør for det ernæringsvidenskabelige institut i Giessen: "Hos os arbejdes der kun videnskabeligt med Unik-Spirulina. Men sikkert er, at Unik-Spirulina har et meget højt æggehvideindhold, og derfor er det i fremtiden en meget vigtig ernæringskilde for mennesket.

PS.: Som slankemiddel i Amerika, England og Tyskland har Unik-Spirulina kapsler gjort sig særdeles godt bemærket. I Danmark har importøren Natur Drogeriet A/S gjort forsøg med Unik-Spirulina, og kan kun bekræfte de internationale erfaringer med Unik-Spirulina.

Health 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012