Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antarktisk Krill olie har en positiv indvirkning på hjertet hos postmenopausale kvinder

Antarktisk Krill olie med omega-3 fedtsyren docosahexaen-syre (DHA) har vist sig at have en positiv indvirkning på risikofaktorer for kredsløbssygdomme. Derfor satte forskere ved Department of Human Biology and Nutritional Science ved University of Guelph i Guelph, Ontario, Canada, sig for at undersøge syrens virkning på hjertet hos kvinder, der havde overstået overgangsalderen - med eller uden hormonbehandling.

Forsøgsresultaterne, der blev offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, maj 2004, viste, at DHA-tilskuddet havde en positiv indflydelse på udvalgte risikofaktorer for kredsløbssygdom.

Forsøget, som var et dobbeltblind, placebo-kontrolleret overkrydsningsforsøg, omfattede 18 kvinder, der havde taget hormoner, og 14, som ikke havde. De fik 2,8 g DHA om dagen i 28 dage med en seks ugers udvaskningsperiode mellem forsøgets to dele.

Antarktisk Krill olie kapsler er det billigste omega-3 kosttilskud på det danske marked!

For alle kvinder i forsøget gjaldt, at DHA-tilskuddet gav en 20% reduktion i serumindholdet af triglycerider, 8% forøgelse af HDL-kolesterolet, 28% lavere samlet forhold mellem triglycerider og HDL og en 7% stigning i hvilepulsen, hvilket får forskerne til at konkludere, at DHA-tilskud kan "have en positiv indvirkning på risikofaktorer for kredsløbssygdomme hos kvinder, der har overstået overgangsalderen ".

Om krill olie fra Antarktis
Ligesom fiskeolie indeholder Antarktisk Krill olie kapsler, der fremstilles af lyskrebs, både omega-3 fedtsyrer, eicosapentaen-syre (EPA) og docosahexaen-syre (DHA) - men sammensat i en anden form. De fleste fiske- og torskeleverolier er i triglycerid-form, men Antarktisk Krill olie er i fosfolipid-form, der er mere stabil og desuden indeholder den naturligt forekommende og stærke antioxidant astaxanthin, som medvirker til at stabilisere processen yderligere.

AkerBioMarines unikke Eco-HarvestingTM teknologi garanterer bæredygtig og miljøbevidst høst af krill olie fra Antarktis. SuperbaTM Krill er det eneste tilskud af marint olie med 100% produktsporing. AkerBioMarine arbejder tæt sammen med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig udnyttelse af krill-ressourcer i de uberørte vande ved Antarktis.

Nu er det muligt at købe Antarktisk Krill olie kapsler i Danmark. Antarktisk Krill olie kapsler er fremstillet frisk af bæredygtige krill-afgrøder fra Det Arktiske Ocean og er af højeste renhed. Antarktisk Krill olie kapsler er din bedste kilde til omega-3 fedtsyrer!

Antarktisk Krill olie kapsler med højt indhold af omega-3 fedtsyrer.
Ingredienser pr. kapsel: 500 mg krill olie ekstraheret fra Antarktisk Krill (lyskrebs) (Euphausia superba), oksegelatine, fugtighedsbevarende middel (sorbitol, glycerol), aroma (vanille).

Indhold:

1 kapsel

2 kapsler

Superba krill olie

500 mg

1000 mg

Fedtsyreindhold:

Marine fosfolipider

200 mg*

400 mg*

Omega-3 fedtsyrer

115 mg*

230 mg*

heraf EPA

57,5 mg*

115 mg*

heraf DHA

32,5 mg*

65 mg*

Astaxanthin

25 mg*

50 mg*

* = ADT (anbefalet daglig tilførsel) er ikke fastlagt.

Indeholder krebsdyr. Anvendelse: 1-2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Antarktisk Krill olie kapsler øger optagelsen af biologisk aktive stoffer og forbedrer udnyttelsen af omega-3 fedtsyrer.

Forhandler: Natur-Drogeriet A/S, DK-Hørning.
Antarktisk Krill olie kapsler kan købes hos Matas og i helsekostforretninger.
Dåse med 60 og 120 kapsler (500 mg).
Anvendelse: 1-2 kapsler daglig.

Kilde: American Journal of Clinical Nutrition 79(5):765-773, 2004.

Læs også:
Fakta om Antarktisk Krill olie
Antarktisk Krill olie kapsler med kan reducere risikoen for prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler har en positiv virkning på dit kolesteroltal
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 beskytter mod fremskreden prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 mindsker risikoen for øjensygdom
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 hjælper patienter med kronisk hjertesvigt
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 styrker kredsløbet

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012