Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 hjælper patienter med kronisk hjertesvigt

Omega-3 pille virkede lidt bedre end kolesterol-medicin, viser et nyt forsøg

Ifølge nye forskningsresultater offentliggjort i det britiske fagtidsskrift Lancet og præsenteret for European Society of Cardiology virker fiskeolie måske lidt bedre end almindeligt anvendte kolesterolsænkende lægemidler til patienter med kronisk hjertesvigt - og dermed underbygges teorien om, at behandling af patienter med hjertesvigt kræver mere end blot lægemidler.

Man har længe vidst, at omega-3 fedtsyrer fra fisk som laks og tun virker beskyttende på hjertet og hjernen, men forskerne er ikke helt sikre på hvordan - men da cellemembranerne er opbygget af fedtsyrer, kan fiskeolien måske medvirke til at erstatte og styrke disse membraner med omega-3. Lægerne mener desuden, at man kan få samme fordele ved at indtage billigere alternativer, f.eks. tilskud af fiskeolie. Fiskeolie menes at kunne øge kroppens indhold af det "gode" kolesterol og muligvis stabilisere det elektriske system i hjertecellerne, så man undgår unormal hjerterytme.

Antarktisk Krill olie kapsler er det billigste omega-3 kosttilskud på det danske marked!

Ifølge formanden for American College of Cardiology ændrer dette forsøg ved sandhedsværdien af de nuværende beviser for fiskeolie, og de amerikanske retningslinier for indtag af fiskeolie vil formentlig blive ændret, så man anbefaler flere hjertepatienter at spise mere fisk eller tage tilskud. Han siger: "Dette er en lavteknologisk løsning, som kan hjælpe alle patienter med kredsløbsproblemer".

Nu er det muligt at købe Antarktisk Krill olie kapsler i Danmark! Antarktisk Krill olie kapsler er fremstillet frisk af bæredygtige krill-afgrøder i Det Arktiske Ocean og er af højeste renhed. Antarktisk Krill olie kapsler er din bedste kilde til omega-3 fedtsyrer!

Om krill-olie fra Antarktis
Ligesom fiskeolie indeholder Antarktisk Krill olie kapsler, der fremstilles af lyskrebs, både omega-3 fedtsyrer, eicosapentaen-syre (EPA) og docosahexaen-syre (DHA) - men sammensat i en anden form. De fleste fiske- og torskeleverolier er i triglycerid-form, men Antarktisk Krill olie er i fosfolipid-form, der er mere stabil og desuden indeholder den naturligt forekommende og stærke antioxidant astaxanthin, som medvirker til at stabilisere processen yderligere.

AkerBioMarines unikke Eco-HarvestingTM teknologi garanterer bæredygtig og miljøbevidst høst af krill olie fra Antarktis. SuperbaTM Krill er det eneste tilskud af marint olie med 100% produktsporing. AkerBioMarine arbejder tæt sammen med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig udnyttelse af krill-ressourcer i de uberørte vande ved Antarktis.

Antarktisk Krill olie kapsler med højt indhold af omega-3 fedtsyrer.
Ingredienser pr. kapsel: 500 mg krill olie ekstraheret fra Antarktisk Krill (lyskrebs) (Euphausia superba), oksegelatine, fugtighedsbevarende middel (sorbitol, glycerol), aroma (vanille).

Indhold:

1 kapsel

2 kapsler

Superba krill olie

500 mg

1000 mg

Fedtsyreindhold:

Marine fosfolipider

200 mg*

400 mg*

Omega-3 fedtsyrer

115 mg*

230 mg*

heraf EPA

57,5 mg*

115 mg*

heraf DHA

32,5 mg*

65 mg*

Astaxanthin

25 mg*

50 mg*

* = ADT (anbefalet daglig tilførsel) er ikke fastlagt.

Indeholder krebsdyr. Anvendelse: 1-2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Antarktisk Krill olie kapsler øger optagelsen af biologisk aktive stoffer og forbedrer udnyttelsen af omega-3 fedtsyrer.

Forhandler: Natur-Drogeriet A/S, DK-Hørning.
Antarktisk Krill olie kapsler kan købes i Matas og helsekostforretninger.
Dåse med 60 og 120 kapsler (500 mg).
Anvendelse: 1-2 kapsler daglig.

Læs også:
Fakta om Antarktisk Krill olie
Antarktisk Krill olie kapsler med kan reducere risikoen for prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler har en positiv virkning på dit kolesteroltal
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 beskytter mod fremskreden prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 mindsker risikoen for øjensygdom
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 styrker kredsløbet
Antarktisk Krill olie har en positiv indvirkning på hjertet hos postmenopausale kvinder

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012