Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 beskytter mod fremskreden prostatakræft

Selv mænd, der er genetisk disponerede for sygdommen, har godt af at spise fisk, viser nyt forsøg

Forsøg foretaget ved University of California og offentliggjort i apriludgaven af Clinical Cancer Research tyder på, at omega-3 fedtsyrer kan medvirke til at beskytte mænd mod fremskreden prostatakræft. Ved at spise en kost, der omfatter mørke fisk som f.eks. laks og andre kilder til langkædede omega-3 fedtsyrer kan man reducere risikoen for fremskreden prostatakræft - selv i tilfælde af cox-2 genetisk disposition for sygdommen.

Antarktisk Krill olie kapsler er det billigste omega-3 kosttilskud på det danske marked!

Mænd med en genetisk variant i cox-2-genet synes at have en højere risiko for sygdommen, og forskerne påviste en stærkt beskyttende sammenhæng mellem øget indtagelse af langkædede omega-3 flerumættede fedtsyrer og fremskreden prostatakræft. De mænd i højrisikogruppen, der havde det højeste indtag af omega-3 fedtsyrer, havde en 63% lavere risiko sammenlignet med de mænd, der havde det laveste indtag, hvor risikoen var betydeligt forøget. Desuden underbyggede resultaterne yderligere den teori, at langkædede omega-3 fedtsyrer kan modificere prostatabetændelse via cyclo-oxygenase (cox)-stien.

Det vil sige, at indtagelse af fisk mindst en gang om ugen måske kan reducere risikoen for at udvikle fremskreden prostatakræft, også ved genetisk disposition. Men ifølge American Cancer Society er der stadig ikke enighed om, hvorvidt der er en forbindelse mellem omega-3 fedtsyrer og en lavere risiko for fremskreden prostatakræft. Der er derfor behov for flere forsøg inden for området.

Nu er det muligt at købe Antarktisk Krill olie kapsler i Danmark! Antarktisk Krill olie kapsler er fremstillet frisk af bæredygtige krill-afgrøder i Det Arktiske Ocean og er af højeste renhed. Antarktisk Krill olie kapsler er din bedste kilde til omega-3 fedtsyrer!

Om krill-olie fra Antarktis
Ligesom fiskeolie indeholder Antarktisk Krill olie kapsler, der fremstilles af lyskrebs, både omega-3 fedtsyrer, eicosapentaen-syre (EPA) og docosahexaen-syre (DHA) - men sammensat i en anden form. De fleste fiske- og torskeleverolier er i triglycerid-form, men Antarktisk Krill olie er i fosfolipid-form, der er mere stabil og desuden indeholder den naturligt forekommende og stærke antioxidant astaxanthin, som medvirker til at stabilisere processen yderligere.

AkerBioMarines unikke Eco-HarvestingTM teknologi garanterer bæredygtig og miljøbevidst høst af krill olie fra Antarktis. SuperbaTM Krill er det eneste tilskud af marint olie med 100% produktsporing. AkerBioMarine arbejder tæt sammen med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig udnyttelse af krill-ressourcer i de uberørte vande ved Antarktis.

Antarktisk Krill olie kapsler med højt indhold af omega-3 fedtsyrer.
Ingredienser pr. kapsel: 500 mg krill olie ekstraheret fra Antarktisk Krill (lyskrebs) (Euphausia superba), oksegelatine, fugtighedsbevarende middel (sorbitol, glycerol), aroma (vanille).

Indhold:

1 kapsel

2 kapsler

Superba krill olie

500 mg

1000 mg

Fedtsyreindhold:

Marine fosfolipider

200 mg*

400 mg*

Omega-3 fedtsyrer

115 mg*

230 mg*

heraf EPA

57,5 mg*

115 mg*

heraf DHA

32,5 mg*

65 mg*

Astaxanthin

25 mg*

50 mg*

* = ADT (anbefalet daglig tilførsel) er ikke fastlagt.

Indeholder krebsdyr. Anvendelse: 1-2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Forhandler: Natur-Drogeriet A/S, DK-Hørning.
Antarktisk Krill olie kapsler kan købes i Matas og helsekostforretninger.
Dåse med 60 og 120 kapsler.
Anvendelse: 1-2 kapsler daglig.

Læs også:
Fakta om Antarktisk Krill olie
Antarktisk Krill olie kapsler med kan reducere risikoen for prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler har en positiv virkning på dit kolesteroltal
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 mindsker risikoen for øjensygdom
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 hjælper patienter med kronisk hjertesvigt
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 styrker kredsløbet
Antarktisk Krill olie har en positiv indvirkning på hjertet hos postmenopausale kvinder

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012