Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antarktisk Krill olie kapsler med kan reducere risikoen for prostatakræft

Indtagelse af fisk med et højt indhold af omega-3 fedtsyrer reducerer risikoen for aggressiv prostatakræft

Ifølge forskning fra University of California offentliggjort i april 2009-udgaven af Clinical Cancer Research har mænd, der regelmæssigt spiser laks og andre fisk med et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, en reduceret risiko for at udvikle fremskreden prostatakræft. Ifølge forskerne findes der allerede mange beviser for, at omega-3 fedtsyrer beskytter mod hjertesygdom og andre lidelser ved at gå efter inflammation, hvilket kan være tilfældet i de mest dødelige former for prostatakræft.

Et tidligere Harvard Medical School-forsøg rapporterer om en reduktion på 41% i risikoen for prostatakræft blandt mænd, der spiser mange omega-3 fedtsyrer, sammenlignet med de mænd, der spiser mindst. Og mænd, der spiste fede fisk før og efter diagnosen prostatakræft, havde en lavere risiko for at dø af sygdommen.

Antarktisk Krill olie kapsler er det billigste omega-3 kosttilskud på det danske marked!

Der er behov for flere kliniske forsøg, men forskere mener, at der er tilstrækkeligt med videnskabelige beviser til at retfærdiggøre en storstilet undersøgelse af, om det at spise en kost med mange omega-3 fedtsyrer - eller endog at tage tilskud af omega-3 fedtsyrer - kan rent faktisk mindske risikoen for aggressiv prostatakræft.

Nu er det muligt at købe Antarktisk Krill olie kapsler i Danmark! Antarktisk Krill olie kapsler er fremstillet frisk af bæredygtige krill-afgrøder i Det Arktiske Ocean og er af højeste renhed. Antarktisk Krill olie kapsler er din bedste kilde til omega-3 fedtsyrer!

Om krill-olie fra Antarktis
Ligesom fiskeolie indeholder Antarktisk Krill olie kapsler, der fremstilles af lyskrebs, både omega-3 fedtsyrer, eicosapentaen-syre (EPA) og docosahexaen-syre (DHA) - men sammensat i en anden form. De fleste fiske- og torskeleverolier er i triglycerid-form, men Antarktisk Krill olie er i fosfolipid-form, der er mere stabil og desuden indeholder den naturligt forekommende og stærke antioxidant astaxanthin, som medvirker til at stabilisere processen yderligere.

AkerBioMarines unikke Eco-HarvestingTM teknologi garanterer bæredygtig og miljøbevidst høst af krill olie fra Antarktis. SuperbaTM Krill er det eneste tilskud af marint olie med 100% produktsporing. AkerBioMarine arbejder tæt sammen med Verdensnaturfonden i Norge om at sikre bæredygtig udnyttelse af krill-ressourcer i de uberørte vande ved Antarktis.

Antarktisk Krill olie kapsler med højt indhold af omega-3 fedtsyrer.
Ingredienser pr. kapsel: 500 mg krill olie ekstraheret fra Antarktisk Krill (lyskrebs) (Euphausia superba), oksegelatine, fugtighedsbevarende middel (sorbitol, glycerol), aroma (vanille).

Indhold:

1 kapsel

2 kapsler

Superba krill olie

500 mg

1000 mg

Fedtsyreindhold:

Marine fosfolipider

200 mg*

400 mg*

Omega-3 fedtsyrer

115 mg*

230 mg*

heraf EPA

57,5 mg*

115 mg*

heraf DHA

32,5 mg*

65 mg*

Astaxanthin

25 mg*

50 mg*

* = ADT (anbefalet daglig tilførsel) er ikke fastlagt.

Indeholder krebsdyr. Anvendelse: 1-2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Forhandler: Natur-Drogeriet A/S, DK-Hørning.
Antarktisk Krill olie kapsler kan købes i Matas og helsekostforretninger.
Dåse med 60 og 120 kapsler (500 mg).
Anvendelse: 1-2 kapsler daglig.

Antarktisk Krill olie kapsler øger optagelsen af biologisk aktive stoffer og forbedrer udnyttelsen af omega-3 fedtsyrer.

Læs også:
Fakta om Antarktisk Krill olie
Antarktisk Krill olie kapsler har en positiv virkning på dit kolesteroltal
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 beskytter mod fremskreden prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 mindsker risikoen for øjensygdom
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 hjælper patienter med kronisk hjertesvigt
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 styrker kredsløbet
Antarktisk Krill olie har en positiv indvirkning på hjertet hos postmenopausale kvinder

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012