Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Rødvins Resveratrol giver dig et ungt hjerte

Et stof udvundet af redvin kan måske en dag være med til at holde dit hjerte "genetisk ungt", hævder forskere.

Forskere fra University of Wisconsin-Madison har påvist, at resveratrol, et plante-polyfenol, der findes i rødvin, vindruer, vindrueskind og granatæbler, synes at kunne bremse de aldersrelaterede ændringer i hjertegenernes funktion. Virkningen synes at efterligne den, der opstår, når man spiser en kost med meget få kalorier - noget, der er kendt for at kunne forlænge livet.

Man har nævnt resveratrol som en af årsagerne til det såkaldte "franske paradoks" - det, at franskmænd lever længe på trods af, at de spiser en kost med meget animalsk fedt, som tilstopper blodkarrene. Dette nye forsøg synes at bekræfte tidligere forsøg fra Harvard University, der viste, at resveratrol i røde vindruer og vindrueskind måske kan medvirke til at forsinke aldringsprocessen ved at styrke de primære "anti-ageing" enzymer, sirtuiner, i levende celler. Dette har vist sig at kunne øge cellernes overlevelse under belastning, forsinke celledød og forlænge livet.

Rødvins Resveratrol kapsler - når resveratrol skal være naturlig, virksom, prisgunstig og uden alkohol!

Resveratrol, som allerede er blevet tilskrevet rødvinens evne til at sænke risikoen for hjertesygdom og kræft, kan være det stærkeste anti-ageing stof, man endnu er stødt på. Man har antydet, at det traditionelle glas rødvin til maden kan medvirke til at bekæmpe hjertesygdom, men en ekspert hævder, at det ikke er nok til at opnå nogen virkning - man skal i så fald drikke bogstaveligt talt litervis af vin, og det er ikke anbefalelsesværdigt. Forskerne mener, at den eneste måde, man kan opnå den sundhedsfremmende effekt på, vil være i form af kosttilskud med resveratrol. Heldigvis kan resveratrol ekstraheres og sælges i form af tilskud af rødvinsekstrakt og vindrueskind.

Læs også:
Rødvins Resveratrol Complex kapsler og "det franske paradoks"
Rødvins-Resveratrol Complex kan dræbe kræftceller
Rødvins-Resveratrol kapsler - en faktor i forebyggelsen
Rødvins-Resveratrol Complex kapsler
Rødvins-Resveratrol gi'r sundt hjerte og kredsløb
Rødvins-Resveratrol Complex bremser aldring

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012