Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kræft kan forebygges, kræft kan helbredes

art-brotEt mirakel? Helbredelse er mulig!

For nylig fik jeg endnu engang bekræftet, hvor vigtig en rolle Brottrunk spiller ved behandlingen af tarmproblemer. På et hospital havde overlægen ordineret 100 ml Brottrunk pr. dag gennem fire uger til en patient med en tumor i hovedet. Patienten ringede til mig to dage efter operationen og fortalte, at operationen mod forventning var forløbet godt. Ud over at drikke Brottrunk havde han anvendt omslag med drikken. Betyder det, at professor Hackethal havde ret, da han påstod, at man kan gøre rov­dyret kræft til et tamt husdyr? Det ser næsten sådan ud.

Firmaet Kanne, som producerer Brottrunk, ligger inde med beretninger fra over 10.000 mennesker, der har beskrevet deres erfaringer. Hver beretning er interessant og fortæller historien om en men­neskeskæbne. Og der kommer hele tiden flere.

Lad mig nævne en ganske særlig skæbne, som på bedste vis er bekræftet af medicinske resultater. Det drejer sig om en 64-årig mand, som fik følgende dom: Carcinom i blæren, operation umulig, da hjertet er for svagt. Med ordene "Jeg kan ikke ikke tage ansvaret for, at De dør på operationsbor­det" sendte lægen ham hjem. Lægen var professor i urologi, og jeg mener, at det var en ærlig og rigtig beslutning. På grund af mandens helbredstilstand sagde man til ham og hans kone, at han må­ske havde tre måneder tilbage at leve i.

Da bestyrtelsen havde lagt sig, sagde hans kone - og jeg citerer: "Jeg lader dig ikke dø - fra nu af drikker du en flaske Brottrunk om dagen". Så han begyndte at drikke en flaske Brottrunk om dagen. Efter midnat kunne han alligevel ikke sove mere, så han stod op og drak en flaske mere, mens han så fjernsyn til kl. 1.30. En høj dosis. Dét gjorde han hver nat i et år. Efter l½ år henvendte han sig til den samme læge, som efter omfattende undersøgelser ikke længere kunne påvise nogen sygdom.

På min anmodning har familien stillet materialerne til rådighed, så jeg kan offentliggøre dem. De ønskede ikke betaling. Det er jævne, ærlige mennesker, som kun ønsker, at andre også kan blive hjulpet.

Men hvordan er sådan en forandring i organismen mulig? Hjertet var jo også påvirket. Det, der i første omgang lyder som et mirakel, kan faktisk delvis forklares. For det første havde manden en god livsvilje - og støtte fra sin kone. Viljen til at overleve var meget udpræget hos begge. For det andet vågnede han af sig selv hver nat ved midnatstid og kunne indtage 750 ml Brottrunk. Således kunne mave, tynd- og tyktarm og nyrer arbejde i fred og ro og optage energi de tidlige morgentimer - mens han igen sov. For det tredje gennemskyllede han i løbet af natten kroppen med et levneds­middel, som nedbryder sygdomsfremkaldende organismer, bringer ilt ud til cellerne, tilfører krop­pen enzymer, mineraler og vitaminer i en tilgængelig form, hvilket betyder, at kroppen ikke bruger energi på at bearbejde denne flydende "brændsel" i organismen.

Og endnu et faktum: Efter at have indtaget 750 ml Brottrunk i løbet af l½ time overmandes man af et helt naturligt søvnbehov. Selv stærke smerter lindres - og man falder i en helbredende søvn. Dét opdagede jeg efter et brud på mit kraveben. Smerterne var så stærke, at omslag af Brottrunk ikke var nok. Og smertestillende medicin ville jeg ikke tage, så fik jeg den idé at tage en høj dosis af Brottrunk. Flere gange i løbet af natten drak jeg et stort glas Brottrunk og faldt derefter igen i en dyb søvn.

Man kan tale om en styrkelse af søvnen. Eller rettere: Leveren afgiftes og får det dermed bedre. Fæ­nomenet med hurtig bedring oplevede jeg også, da jeg efter en salmonella-forgiftning havde meget

høj feber i to dage. I denne periode drak jeg 6-8 flasker Brottrunk à 750 ml. En af mine bekendte, som er professor i medicin, har fortalt, at han har gjort sig de samme erfaringer.

Kan denne høj dosering også bruges mod kræft? Det afgørende er, hvor godt patienten kan fordøje Brottrunk, hvilken type kræft der er tale om og i hvor høj grad fordøjelseskanalen er angrebet. Men disse spørgsmål kan kun besvares af en læge, der kender både patienten og Brottrunk godt.

Jeg holder rigtigt mange foredrag, så jeg kender de spørgsmål, der bliver stillet til emnet. Jeg bliver ofte overrasket over, hvor simple mange af disse spørgsmål er. Det er skræmmende, hvor hjælpelø­se mennesker er i dagligdagen: Hvordan laver jeg havresuppe? Hvad er et varmt Brottrunk-omslag? Hvad er et lavement?

KREBS IST VERMEIDBAR! KREBS IST HEILBAR!

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012