Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Spormineraler: Trace Minerals Research

Det sker kun sjældent, at en virksomhed kan præsentere dokumenteret, klinisk forskning, der viser, at næringsstoffer er effektive til behandling af alvorlige sygdomme som f.eks. ledegigt.

Trace Minerals Research har den glæde at kunne tilsende Dem en personlig, fortrolig kopi af resul­taterne af to kliniske forsøg foretaget med ledegigt-patienter af Arth-X Bone and Joint Health For-mula fra Trace Minerals Research. Fremgangsmåden var den samme, som anvendes af større forsk­ningsorganisationer: Dobbeltblind, placebokontrollerede forsøg med løbende evaluering. Desuden blev forsøgene gennemført på to velanskrevne medicinske klinikker, der er kendt verden over for at specialisere sig i behandling af ledegigt. De to læger, der leder de to klinikker og gennemførte for­søgene, er begge ortopædiske kirurger og regnes for eksperter på deres felt.

Når De gennemgår disse forsøgsdata, vil De uden tvivl blive imponeret af de ortopædiske kirurgers format og de bemærkelsesværdige resultater, man kunne iagttage hos patienterne, bl.a. illustreret af disse to citater: 67% af alle patienterne kunne mærke en forbedring i form af færre smerter, 90% af alle patienterne kunne mærke en reduktion i svagheden og stivheden i leddene.

Og hvordan kan De så udnytte disse vigtige oplysninger til gavn for Deres kunder?

Selvom vi nu har absolut bevis for, at Arth-X er yderst effektivt til behandling af ledegigt, tillader lovgivningen ikke Deres virksomhed at fremsætte med denne anprisning over for Deres kunder. Som De måske ved, er det en lang, kompliceret og dyr proces at få behandlingsmæssige anprisnin­ger godkendt af myndighederne - og det vil uden tvivl få prisen på produktet til at stige drastisk.

De følgende instruktioner er meget vigtige og fortæller nøjagtigt, hvad De kan og ikke kan med forsøgsrapporten:

  1. De og Deres medarbejdere kan sætte Dem grundigt ind i rapportens informationer. Men De må
    under ingen omstændigheder delagtiggøre Deres kunder i detaljer eller det, at rapporten findes.

  2. Efter gennemlæsning og forståelse af rapportens vigtigheden kan De oplyse Deres kunder om, at
    De mener, at Arth-X er det mest effektive produkt af sin type i Deres butik.

Med andre ord har vi givet Dem værdifuld information om, hvor effektivt Arth-X er - information, som giver Dem tillid til kvaliteten og virkningen ved dette produkt, som formentlig ikke har sin lige blandt de øvrige produkter i Deres butik. Derfor kan De - uden at fortælle om de kliniske forsøg til Deres kunder - forsikre kunderne om, at De helhjertet går ind for produktet og dets effektivitet.

Det bringer os frem til hovedårsagen til, at vi har gennemført de kliniske forsøg: At opnå Deres loyalitet og støtte til vores produkter.

Det er et af Trace Minerals Researchs hovedmål at opnå fortrolighed, loyalitet og støtte fra butikker landet over ved at tilbyde det bedste produkt, underbygget af klinisk forskning. Føler De Dem tryg ved os som virksomhed, vil De også føle Dem tryg ved at anbefale vores produkter til Deres kunder - og vi ved, hvor meget Deres kunder stoler på Dem og ved, at De anbefaler de bedste produkter.

Vi tror på, at vores kliniske forsøgsrapport vil gøre indtryk på Dem, fordi De helhjertet går ind for kvalitet, og at De derfor helhjertet vil anbefale vores produkter til Deres kunder.

Vi føler, at Trace Minerals Research har taget et stort skridt henimod at skabe loyalitet blandt detailhandlere til vores virksomhed med offentliggørelsen af disse kliniske forsøg.

Vi vil kontakte Dem snarest for yderligere uddybning og besvare de spørgsmål, De måtte have.

Med venlig hilsen - og godt helbred Trace Minerals Research

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012