Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Spormineraler - krystalklare sandhed om spormineralerne

Vi er alle skabt lige, siges det - det gælder bare ikke mineralerne, I årevis har man diskuteret, hvilken type mineraler der er bedst for menneskekroppen (or­ganisk, uorganisk, ler, kolloid, forstenet vegetation, gammel havbund, ionisk osv.) Og debatten har gjort de fleste mere forvirrede, end de var i forvejen.

Fra naturens hånd er mineraler uorganiske, ikke-levende stoffer, der anvendes af levende væsner - eller er de nu osse det? Forstenet vegetation, gammel organisk havbund, petroleum-produkter, kul og diamanter af en vis standard regnes alle for at være organiske, men med hensyn til indhold af mineraler og andre næringsstoffer er de døde og kan for størstepartens vedkommende ikke optages af menneskekroppen.

Ioniske mineraler derimod er levende - på trods af, at nogle anser dem for at være inorganiske. I na­turen bliver ikke-levende emner ofte nedbrudt og derefter udvasket - dvs. at de går fra organisk liv til opløsning. Kun levende emner kan opbygges helbrede sig selv, indsamle det, de har behov for og indarbejde, udnytte eller forbedre det. Ioniske mineraler tilhører denne kategori, selvom de anses for at være uorganiske/kulstoffrie.

Når de nedbrydes til denne den mindste ioniske tilstand og derefter tilsættes til vand, opløses de, så de er optagelige for menneskekroppen - og derefter kan lede og endda producere energi, der kan holde emnerne i live. Når vand fjernes fra en opløsning af ioniske mineraler, vil de desuden finde sammen og organisere sig til krystaller - og dermed gå fra en tilstand af opløsning til organisering.

Derimod vil alle andre former for mineral - kolloid, ler, forstenet vegetation eller gammel organisk havbund - ikke kunne omdannes til en ægte opløsning med vand, og det gør disse former meget vanskelige for menneskekroppen at optage. Nogle af mineralpartiklerne vil flyde eller kunne op-slæmmes i vandet, men de vil være for store til at kunne passere gennem den halvgennemtrængelige membran i cellevæggen. De vil ikke lede eller producere energi, og når vandet fjernes, de vil ikke krystallisere, men blive til mudder, snavs eller støv.

Valget er krystalklart
Valget er krystalklart. Forhåbentlig tager du et tilskud af spormineraler fra den store saltsø i Utah, hvor mineralerne ikke blot er ioniske, men også højkoncentrerede og i en balance, som stort set er identisk med den, der findes i et sundt blodplasma og lymfesystem.

Trace Minerals Research

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012