Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antioxidanter fra kosten kan måske forebygge kræft

Eksperter vurderer, at næsten en tredjedel af alle kræftdødsfald i USA kunne forebygges med kost­ændringer. Forskellige antioxidanter i kosten har vist lovende takter som effektive stoffer mod kræft ved at reducere den iltningsbelastning, der er skyld i udviklingen af mange sygdomme, bl.a. kræft.

Derfor tales der mere og mere om at reducere antallet af kræfttilfælde ved at ændre kostvaner, spe­cielt ved at spise mere frugt og grønt, som indeholder mange antioxidanter. Flere og flere videnska­belige beviser tyder på, at mange kostfaktorer - alene eller i kombination med traditionelle kemo-terapeutiske stoffer - kan forebygge kræftens opståen og spredning, og måske endda behandle syg­domme.

Den reducerede kræftrisiko og manglende toksicitet ved indtagelse af store mængder frugt og grønt tyder på, at specifikke koncentrationer af antioxidante stoffer fra disse kostkilder har en kræftfore-byggende virkning uden at have en statistisk signifikant toksicitet.

Denne metaanalyse er en omfattende analyse af nøgleresultater fra forsøg med virkningen af kost-antioxidanter som polyfenoler i te, curcumin, genistein (soja-isoflavon), resveratrol, lycopen, gra­natæble og lupeol mod hudkræft og kræft i prostata, bryst, lunger og lever. Denne forskning fører også til identifikation af nye målgrupper for kræftmidler.

Kilde: N, Afaq F, Mukhtar H. Cancer chemoprevention through dietary antioxidants: progress and promise. Antioxid Redox Signal, marts 2008;10(3):475-510. Department of Dermatology, University of Wisconsin, Madison, Wisconsin 53706, USA.

Læs også:
Ipe Roxo® - de videnskabelige data
Ipe Roxo® - helbredende bark fra Brasilien
Vidnesbyrd om Ipe Roxo
Ipe Roxo kurerede min kræft
Ipe Roxo: Lapachol - det mest udforskede af Ipe Roxos effektive indholdsstoffer
ActiVin® er en multihelbreder
Antioxidant hæmmer og dræber kræftceller
ActiVin® kan dræbe kræftceller
Artemisinin fra Kinesisk Malurt mod malaria og cancer/kræft
Kinesisk Malurt i kræftbehandlingen
Kræft: En verden uden kræft
Laetrile-kvaksalverne hjælper kræftpatienter
Amygdalin/laetrile (B17-vitamin)
B-17 vitamin - også kaldet laetril og amygdalin

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012