Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Alger holder dig sund

De færreste er klar over, hvor vigtigt klorofyl er for menneskets kropsfunktioner. Blandt andet kan stoffet medvirke til at holde antallet af røde og hvide blodlegemer højt, fordi klorofyl ligner pigmentet i menneskets blod. Den eneste forskel er, at vi har jern i blodet, og planterne har magnesium, så klorofyl har en grøn farve, mens blodet er rødt. Klorofyl er også naturligt antiseptisk - dvs. at det har evnen til at dræbe forskellige bakterier. Og klorofyl kan være en stærk immunstimulator, som yderligere hjælper kroppen med at udvikle den styrke, den har brug for, til at afværge virus- og bakterieangreb.

Det er kun meget få, der er "rendyrkede" i deres kostvalg, men vi skal alle være mere påpasselige med, hvad vi spiser - nu i højere grad end tidligere. Og hvis man ikke kan spise "rene" fødevarer, er det af afgørende betydning, at man inkluderer noget i kosten, som kan medvirke til at filtrere de farlige stoffer, kroppen optager via kosten, fra. Det bedste tilskud er en encellet ferskvands-alge ved navn chlorella.

Chlorella har en række funktioner af afgørende betydning for et optimalt helbred, herunder at forsyne kroppen med stort set alle de næringsstoffer, den har brug for, og desuden er algen i stand til at fjerne miljømæssige og kostrelaterede giftstoffer fra kroppen. På grund af det høje indhold af hovedindholdsstoffet klorofyl kan du ved at gøre chlorella til en del af din kost og få en af dine daglige anbefalede portioner af grønsager - bare i kapsler.

Disse oplysninger kommer fra Michael E. Rosenbaum, M.d., specialist i kronisk træthedssyndrom og afgiftning.

Grøn Chlorella kapsler - vigtige byggeklodser for din sundhed!

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012