Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Mælk og sundhed: Hvad er det du drikker? - Ny bog

Vi danskere er et folk af mælkedrankere, osteædere og ymer-gnaskere. Vi er også et folk, der ligger i den helt forkerte ende af skalaen, når det gælder kræft, hjertesygdomme, sukkersyge, knogleskørhed, allergi og overvægt. Er der en sammenhæng? Det mener Ane Bodil Søgaard, Karen Østergaard og Troels V. Østergaard.

I Mælk og sundhed: Hvad er det, du drikker? fremlægger de resultatet af en gennemtrawling af den videnskabelige litteratur, og resultatet blev en overraskelse: Der er resultater af forskning - som vel at mærke ikke er sponsoreret af mejeriindustrien på den ene eller anden måde - fra anerkendte institutioner og offentliggjort i anerkendte tidsskrifter, der viser, at mælk er meget mere involveret i de almindelige folkesygdomme, end de fleste aner.

Der er ikke tvivl om, at bogen vil få sundhedsmyndigheder og mange læger og andre i sundhedsvæsnet op i det mørkerøde felt. Men alle, der uhildet vil sætte sig ind i den fremlagte dokumentation, må erkende, at selvom mælk er rigtig sundt for kalve, så gælder det ikke for mennesker.

Mælk og sundhed: Hvad er det, du drikker? er skrevet, så alle kan læse den, og heldigvis behøver almindelige mennesker ikke vente på lægerne, før de tager deres forbrug af mælk og mælkeprodukter op til overvejelse. Det er en bog, man bør læse, før man næste gang sætter tænderne i en ostemad eller drikker et glas mælk.

Bogens indhold
Forord
Komælk er til kalve
Mælk, kalk og knogler
Opium for folket?
Faktor X, mælk og kræft
Allergi og det der ligner
Mælk og bumser
Gode gamle dage?
Ko i kjole eller ulv i fåreklæder
Litteratur
Stikord

Forfattere: Ane Bodil Søgaard, biolog, lic. scient. Karen Østergaard, overlæge, cand. med. Troels V. Østergaard, fagforfatter, mag. scient.

Omslag: TVØ og Malene Holm
Grafik: Malene Holm
Fotos: se side 137
Forlag: Books on Demand GmbH, København, Danmark
Fremstilling: Books on Demand GmbH, Norderstedt, Tyskland
ISBN 978-87-7691-403-5.
www.nomilk.dk

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012