Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Magnesium kan standse hjerteflimmer

Om sommeren mister vi mange elektrolytter, når vi sveder. Det begunstiger udviklingen af belastende forstyrrelser i hjerterytmen.

Ofte sker der ikke noget: Pulsen banker på halsen, og hjertet slår uregelmæssigt eller hurtigere og hurtigere. Vi taler om folkesygdommen hjerteflimmer.

"Hos nogle er forstyrrelsen medført", siger praktiserende læge og sportsmediciner dr. Klaus Tiedemann i en samtale med FREIZEIT REVUE. "Men i langt de flest e tilfælde er den udløsende fak­tor forhøjet blodtryk, gennemblødningsforstyrrelser i kranspulsårerne, fejl ved hjerteklapperne og betændelse i hjertemuskulaturen".

Mega Magnesium - når magnesium skal være naturligt, virksomt og prisgunstigt!

Min puls kan hurtigt komme op på 180 - er det en forstyrrelse i hjerterytmen?
Det kommer an på. Psykisk eller kropslig anspændthed kan uden videre få pulsen op på 160 - og på kort sigt er det helt ok. Men det er vigtigt, at pulsen falder, når man igen er rolig - dvs. ned til mellem 60 og 90 slag pr. minut (for sportsudøvere mellem 40 og 50). Der er grund til at gøre noget, når pulsen pludselig springer fra normal til meget lav eller meget høj frekvens - eller når der ved elek­trokardiogram-måling optræder ekstraslag.

Hvordan opstår disse ekstraslag?
Alle rytmeforstyrrelser skyldes fejl i hjertets elektriske system, der styrer sammentrækningen i muskelpumpen. Problemet er oftest sinus-knuden, der sidder i væggen på hjertets forkamre og udsen­der elektriske impulser. Disse impulser får ikke kun forkammeret til at slå hurtigere eller flimre, men kan også påvirke de såkaldte AV-knuder uregelmæssigt og dermed forstyrre hjertepumpen.

Det lyder som en kompliceret diagnose...
Helt rigtigt. I to ud af tre tilfælde finder man ikke årsagen til forstyrrelserne. For også stress, en overaktiv skjoldbruskkirtel, blodtryksforhøjelse og øget svedudsondring kan give problemer.

Slip af med din magnesiummangel - og løsn op for kramperne!
Ekstra nemt - 1 tablet én gang om dagen.

Lægkramper, spændinger, tics i øjenlågene og spændingshovedpine kan skyldes magnesiummangel.

  • Kun 1 eller 2 Mega Magnesium tabletter daglig
  • Virker hurtigt og fylder kroppens magnesiumlagre
  • Prisgunstigt kosttilskud

Aktivt stof: Magnesiumoxid. Ved påvist magnesiummangel, når årsagen er forstyrrelser i muskelfunktionen (neuromuskulære forstyrrelser, lægkramper).

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012