Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

"Brusk-Lenk kan hjælpe ved ledproblemer"

Dette er den tyske eliteløber Thomas Wessinghage over­bevist om. Den tid­ligere Europame­ster, der i dag er læge, har udtalt sig til et tysk blad om anvendelsen af ge­latineprodukter som Brusk-Lenk pulver. Hvad kan det hjælpe for?

"Gelatinepræparater (som Brusk-Lenk) kan hjælpe ved ledproble­mer. Man kan måske jogge i 15 år uden problemer - og plud­selig får man vrøvl med knæet.

Det kan hænge sammen med alderen, muskelfor­kortelse, med dårlige sko osv., og man kan undersøge det alt sammen. Men kan man ikke finde nogen årsag, så drejer det sig formentlig om ko­sten. Frem for alt hos meget tynde menne­sker.

Brusk-Lenk er et kosttilskud til beskyt­telse af brusk, knog­ler og sener - og der­med logisk nok interessant for løbere, der i denne forbindelse er ekstra belastede.

Brusk-Lenk består af kollagenfibre. Det er grundstrukturerne i mange slags krops­væv. Det findes også i huden, ledbrusken, knoglerne osv. Altså en ganske vigtig grundsubstans.

Jeg har gjort den er­faring, at Brusk-Lenk hjælper en masse mennesker med led­problemer. Men der er også nogle, det ik­ke virker på. Men da det ikke er et af de klassiske medikamen­ter med store bivirk­ninger, kan man uden risiko prøve det.

Hvis man allerede in­vesterer mange timer og mange penge til sko, så kan det også betale sig at gøre en forebyggende indsats på ernæringsområ­det."

Brusk-Lenk kan forbedre situationen for patienter med ledegigt!
Kliniske studier viser, at daglig indtagelse af 7-10 g Brusk-Lenk pulver (kalvebrusk-collagen) over en periode på 30-90 dage er nødvendigt for at reducere smerterne ved moderat osteoarthritis (betændelser i led og tilstødende knogler). Virkningen fremmes ved samtidig at tage ca. 1,5 g Glucosamin-sulfat dagligt, da det opbygger og bremser nedbrydningen af brusk.

1 tsk. Brusk-Lenk pulver (15 ml) svarer til ca. 5 g og indeholder følgende naturlige aminosyrer:

Alanin - Arginin - Aspartinsyre - Cystin - Glutaminsyre - Glycin - Histidin - Hydroxylysin - Hydroxyprolin - Isoleucin - Leucin - Lysin - Methionin - Fenylalanin - Prolin - Serin - Treonin - Tyrosin - Valin

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012