Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vindruekerneekstrakt med polyfenoler

Der er spændende nyt om, hvordan en stærk antioxidant - vindruekerneekstrakt - kan hjælpe millioner af overvægtige amerikanere med risiko for at udvikle type II diabetes. Forskere ved UC Davis Health System er allerede i gang med at rekruttere deltagere til de næste fedme-relaterede forsøg, herunder et, hvor man anvender vindruekerneekstrakt.

Det omtalte forsøg kommer i hælene på en forsøgsrapport, der blev offentliggjort i juli 2009, hvor man antydede, at brugen af vindruekernekstrakt - sammen med en livsstilsændring - effektivt kan sænke blodtrykket hos patienter med stofskiftesyndrom. Protokollen fra dette forsøg, der blev ledet af C. Tissa Kappagoda M.D., professor i kardiovaskulær medicin ved UC Davis Health System, var så effektiv, at den senere er blevet patenteret.

De nye dobbeltblind, placebo-kontrollerede forsøg vil også blive foretaget under ledelse af dr. Kappagoda. Det første vil måle inflammatoriske markører efter en dags fedtholdige måltider hos personer, som er overvægtige eller har diagnosen stofskiftesyndrom. Det andet forsøg vil direkte undersøge, om vindruekerneekstrakt undertrykker disse inflammatoriske markører.

Inflammatoriske markører er sat i forbindelse med insulinresistens - en tilstand, som kan udvikle sig til diabetes type II.

"Hvis vi kan undertrykke inflammationsreaktionen ved et enkelt måltid med vindruekerneekstrakt, så kan vi muligvis give vindruekerneekstrakt kontinuerligt for at undertrykke virkningen af hyppige fedtholdige måltider på insulinresistensen", forklarer dr. Kappagoda.

"Dette kan give anledning til et større klinisk forsøg for at undersøge, om vi i det mindste kan udsætte udviklingen af diabetes type II. Det kan måske købe os tid til at gennemføre andre tiltag hos personer med diagnosen stofskiftesyndrom".

Læs også:
Vindruekerneekstrakt og sygdomsforebyggelse
ActiVin® vindruekerneekstrakts betydning for forebyggelse af sygdom
Vindruekerneekstrakt (Activin1) kan forhindre åreforkalkning
Anti-aging: Din anti-aging oase
ActiVin® vindruekerneekstrakt fremmer sårhelingen
Krydderier og ginseng beskytter mod kræft
ActiVin® - et lovende naturmiddel
Polyfenoler i bær og druer kan bevare hukommelsen
ActiVin® beskytter dine hjerneceller mod alderen
Hjertesygdom - lidt statistiske oplysninger...
Vindruer er gode for kredsløbet
Pycnogenol
ActiVin® kan dræbe kræftceller
ActiVin® er en multihelbreder
Spis også kernerne!
Antioxidanter: Får du de rigtige?
Bioflavonoider
ActiVin® - der er krig i din krop - er du parat til at kæmpe?
Vindruekerneekstrakt dræber kræftceller
ActiVin® kan modvirke de skadelige virkninger af stress

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012