Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kreatin Victory anti-aging - for en sund hjerne og krop i den tredje alder

Vi lever længere, og et af de største ønsker og mål er at være sund og rask i den tredje alder. Både det fysiske og det mentale helbred skal gerne være i top hos de ældre, og derfor vil produkter, der understøtter disse virkninger, blive endnu mere efterspurgte i fremtiden.

Muskelmassen nedbrydes helt naturligt, når vi ældes - og dermed mindskes de fysiske kræfter. Mindre fosfokreatin i kroppen og en reduceret kreatinmængde i skeletmuskulaturen hos ældre er til dels årsagen til tabet af muskelmasse og styrke. Desuden falder evnen til at gendanne fosfokreatin efter sportslig udfoldelse med alderen, og efter de 30 år sker det med ca. 8% hvert 10. år.

Et naturligt valg, der understøtter de positive virkninger og i signifikant grad øger muskelmassen, er Kreatin Victory-tilskud. Hidtil er kreatin blevet anvendt til muskelopbygning og som energigiver. Man er nu begyndt at fokusere på brugen af kreatin i sundheds- og helseprodukter på grund af stoffets mange anvendelsesmuligheder.

Hvad er kreatin?
Kreatin Victory er et naturligt forekommende stof, der dannes i kroppen og lagres i hver eneste kropscelle, hvor det fungerer som energiforsyning.

Kreatin dannes af aminosyrerne glycin, arginin og methionin - primært i lever, nyrer og bugspytkirtel og transporteres til alle blodlegemer via blodbanen. Eftersom cellerne i muskler, hjerne og nerver bruger det meste af energien, transporteres de største mængder kreatin til disse dele af kroppen.

Afhængig af kropsvægt og muskelmasse lagres 100-150 g kreatin i kroppen. Til normal kropsaktivitet har man brug for 2-4 g kreatin om dagen, mens fysisk eller mental aktivitet kræver op til 5 g. Ældre har også brug for 5 g om dagen, og gennemsnitligt halvdelen dannes af kroppen, mens resten skal tilføres via kosten. I lyset af den positive virkning på muskler og knoglemasse er der mange gode grunde til at give forebyggende tilskud af Kreatin Victory til ældre og rekonvalescenter.

Videnskabeligt beviste effekter
Beviser fra ca. 300 videnskabelige forsøg beskriver de positive effekter ved dette kosttilskud, og dermed er kreatin det mest udforskede og velunderbyggede tilskud på markedet. Man ved f.eks., at sportsfolk og bodybuildere kan intensivere deres træning og opbygge en større muskelmasse - og dermed forblive på deres topniveau længere. Også energiniveauet påvirkes, således at sportsfolk har en højere energiforsyning over en længere periode.

Hvad angår den "mentale sundhed", viser forsøg, at kreatin har en positiv indvirkning på indlæring, arbejdshukommelse og forebyggelse af psykisk udmattelse.

I et australsk forsøg besvarede forsøgsdeltagere tests af intelligens og korttidshukommelse bedre over en længere periode i forhold til personer uden kreatintilskud. Virkningen tilskrives det øgede tilførsel af ilt.

Gruppen af ældre vokser, og interessen for et sundt og rask liv i den tredje alder øges - og her kan Kreatin Victory være det ideelle tilskud til en sund livsstil.


Kreatin Victory
i pulver og kapsler - når kreatin skal være virksom, praktisk og prisgunstig!

Referencer:
Schedel et al.; Jap. J. Philos. (2000) 50(2):273-276.
Watanabe et al; Neurose. Res. 42 (2002):279-285.
Rae et al.; Proc. R. Soc. Lon. B. (2003) 270:2147-2150.

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012