Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Sygdomshistorier i en nøddeskal - uddrag

Forebyggelses- og Patientrådet, juni 2009.

1. Kødspisning giver sygdom
1918 udtaler Professor Israel Holmgren, Serafimerlazarettet i Stockholm, følgende under en kongres omtalt i Svenska Journalen, den 22. september:

"Vi har set, at kød er uheldigt for nervøse og for nervesygdomme, al det er gift ved lever-, hjertesygdomme og højt blodtryk, hvordan kødspisning bidrager til at udvikle højt blodtryk og dermed sammenhængende sygdomme i hjerte og blodkar, og derved gør folk tidligt gamle. Det er således tydeligt, at kød har giftvirkning på kroppen, og at stærk kødspisning bestemt kan siges at være skadelig.

Argentina er landet med de fleste tilfælde af mavekræft. Det har også verdens højeste forbrug af oksekød. Mennesketarmen er så lang, at kødet når at rådne, inden det omsættes - rovdyrtarme er korte.

3. Radium og kirurgi uanvendelig ved kræft
I august 1930 sagde dr. A. H. Burges, professor i klinisk kirurgi ved Victoria hospitalet, Manchester, England, følgende i den canadiske klub i Winnipeg, Canada: "Radium og operation er ikke helbredelsesmidler. At helbrede betyder at gengive den angrebne del dens normale funktion, og det gør hverken radium eller operation".

4. Fejletikettering dræber 5.000 personer
Lige før Hoover-depressionen anbragte Roosevelt i Det Hvide Hus, var den republikanske administration selv skyldig i beskyttelse af ejeren af en stor medicinkoncern, der dræbte 5.000 mennesker med en fejletiketteret ekstrakt af Jamaica-ingefær. Under Rooseveltstyret blev et halvt dusin forvaltninger, blandt disse FDA (Food & Drug Administration - Sundhedsstyrelsen) lagt i hænderne på Rockefeller-medicintrusten, så den kunne gøre, hvad den ville med dem.

6. I 1939 blev diethylstilboestrol, DES, udviklet i USA
I årene efter fik 6 mio. kvinder antagelig ca. 3 mio. defekte børn. Nogle af mødrene udviklede endvidere kræft af midlet.

7. Medicinalindustrien chikanerede Loffler
Charles Lyman Loffler, M.D., en af de mange læger, som medicinmagten konstant har været på nakken af, fordi han har fordømt den almindelige kræftterapi som værende den svindel, den er, har sagt: "Lige siden styret inden for medicin blev overtaget af kvaksalvere og medicinske gangstere, idet disse kom til roret inden for American Medical Association, AMA, er denne organisation blevet en af de modbydeligste svindelorganisationer i landet".

8. Japanske dødseksperimenter under 2. verdenskrig.
I 1940'erne eksperimenterede japanerne med 3.000 mennesker, inklusive USA-krigsfanger, og det var eksperimenter med dødelig udgang. Det drejede sig om afprøvning af biologiske krigsmidler, og USA's militære ledelse aftalte i hemmelighed med japanerne, at man skulle skjule disse eksperimenter. Informationerne er fra "Bulletin of the Atomic Scientists". Eksperimenterne drejede sig om pestsmittestof, antrax og koppesmitte. Japanerne dræbte på andre måder, som fx ved bestråling, forgiftning, ved at pumpe ofrene fulde af hesteblod eller ved at skære dem op, mens de endnu var i live".

9. Gerson fik forbud mod at praktisere
1946 indbød USA's Senat den kendte tyske læge og diætist, Max Gerson, til nogle høringer vedr. autorisation af bevillinger til kræftforskning. Gerson præsenterede fire helbredte, kræftfrie mennesker, hvilket imponerede senatskomitéen. Af den grund annulleredes fem år senere hans tilladelse til at praktisere ved alle hospitaler i New York. Ingen medicinske tidsskrifter ville af den grund herefter offentliggøre hans arbejder.

10. Radiumstråler giver penge i kassen
Hen imod 1940'ernes slutning skrev Morrie Bealle i bogen, "The Drug Story", følgende: "Da prisen på radium er steget 1000%, efter at en foretagsom medicinforretningsmand fik det indfald at bruge stoffet på cancerofre, er der nu alt for mange penge bundet i radium til, at de, der ejer det, vil opgive den unyttige kræftbehandlingsidé uden kamp. Og eftersom kræftofre, før de dør, hjælper med til at fremme medikamentmarkedet, vil medicintrusten ikke overlade det til den naturterapeutiske metode at behandle kræft uden en lignende kamp til døden". Videre udtaler Morris Bealle: "Det er også en kendsgerning, at efter bestråling (røntgen eller radium) kommer der ekstreme smerter, hvorved injektioner i store doser af smertestillende midler bliver nødvendige. Det er derfor, medicinpropagandaen anbefaler strålebehandling i tilknytning til kirurgi".

14. Kræftforskning på afveje
I "The Cancer Conspiracy" (Kræftsammensværgelsen) af dr. Robert E. Netterberg og Robert T. Taylor, Pinnacle Books, New York, står: "De styrede forskningsprogrammer og andre aktiviteter under "Det Nationale Kræftinstitut" har på skandaløs vis virket skadelige i stedet for gavnlige i kampen mod kræft, til trods for de milliarder af dollars, der er givet ud. De traditionelle kræftbehandlere lukker af for nye fremgangsmåder og ideer".

15. Chilenske læger myrdet af CIA og medicinalindustrien
I 1972 udnævnte præsident Allende en medicinsk kommission, der konkluderede, at kun et par dusin medikamenter var af påviselig værdi, og derfor var tilstrækkelige.

Ved CIA's hjælp kom juntaen til roret, og de "sparsommelige" læger blev alle myrdet, hvilket gav fri adgang for USA's medicinalindustri.

19. Medicinsk "filantropi" eller spekulation?
Et hvilket som helst medicinalfirma giver fx penge til en af sine fonde, hvor det altid har kontrollen, direkte eller via en stråmand. Pengene bliver så af fonden investeret i medicinalfirmaet med fuld kontrol. Fondsudbyttet er skattefrit - "genialt".

20. Ciba Geigy trækker diabetesmidlet Phenformin tilbage
I sommeren 1977 måtte Ciba Geigy trække sit produkt Phenformin tilbage fra det amerikanske marked. Midlet blev ordineret diabetikere gennem hele 18 år, men nu var det ikke længere muligt at skjule, at ikke-tilsigtede virkninger af præparatet havde forårsaget omkring 1.500 dødsfald pr. år.

22. Medicinalfirmaer bag mordforsøg i Italien
I 1979 da Tina Anselmi var Italiens sundhedsminister, foreslog hun inddragelsen af tusinder af medikamenter, som en medicinsk kommission havde fundet værdiløse eller skadevoldende. Kort tid efter blev hun kontaktet af en repræsentant for medicinalindustrien, som tilbød hende 35 mia. lire, der kunne udbetales til hende i enhver schweizisk bank, alt som hun ønskede det, hvis hun trak forslaget tilbage. Tina Anselmi svarede med straks næste morgen at fortælle pressen om dette forsøg på bestikkelse. Nogle dage senere eksploderede hendes bil. Det var absolut et tilfælde, at hun undgik at blive kvæstet. Kort efter fratrådte hun sit embede.

I Sri Lanka gik det næsen lige så galt under Bandaranaikes socialistiske regering, hvor farmakolog, professor Senece Bibilet, ønskede reduktion i medicinmængden til kun 34 præparater. Da den amerikanske ambassadør truede med at indstille fødevarehjælpen, forsvandt ændringslysten.

27. 1.182 dødsfald grundet Ciba Geigys ledbetændelsesmediciner
I november 1983 fremkom i den svenske avis Dagens Nyheter en hemmelig rapport, som professor Olle Hansson havde modtaget af en ansat hos Ciba Geigy, i henhold til hvilken mindst 1.182 fataliteter (dødsulykker) skyldtes to af firmaets antiarthritis-mediciner (ledbetændelsesmedicin) Butazolidin og Tanderil. Andre kilder anslår antallet af sandsynlige dødsfald til over 10.000.

30. Korrupte tyske politikere
24. juni 1985 stod der på omslaget af DER SPIEGEL følgende: HVORDAN DEN FARMACEUTISKE INDUSTRI KØBER BONN, og som undertitel: Ny korruptionssag. Det kunne lige så godt passe i andre lande. Som regel har medicinalfirmaerne ikke postet penge i politiske partiers kasser, men givet penge til individuelle politikere og embedsmænd i det offentliges tjeneste, udvalgt blandt dem, der bestemmer sundhedspolitiken.

Ref.:
Kirstine Nolfi: Levende Føde, 9. oplag 1955.
Kurt Blüchel: Weisse Magier (Hvide Troldmænd).

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012