Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

FDA har offentligt erkendt, at selen er kræfthæmmende - alligevel undertrykkes det i Danmark

Kræft er uden sammenligning medicinalindustriens største indtægtskilde, og derfor prøver den med alle midler at forhindre alle naturlige kræftkure.

Der kommer stadig flere og flere indikationer på, at hverken myndighederne eller medicinalindustrien er interesseret i at bekæmpe kræftsygdomme, med mindre det kan ske på en for dem indtægtsgivende måde.

I bogen "Kræft-industrien" udtaler den dobbelte Nobelpristager Linus Pauling: "Alle burde have at vide, at "kampen mod kræft" stort set er et svindelnummer."

Alle de ernæringsbaserede kræftkure der er dukket op igennem de sidste 50 år, er blevet stoppet og forbudt af myndighederne over hele verden. Det ser unægteligt ud, som om man bevidst beskytter medicinalindustriens kræftindtægter ved at sikre, at befolkningen ikke får adgang til naturlige kræftforebyggende næringsstoffer.

Kræftforskere som ikke er tilknyttet medicinalindustrien, har i de senere år fokuseret på især to vigtige faktorer.

1. Kræftsygdomme er tæt forbundet med et svækket immunforsvar.
2. Spormineralet selen har vist sig at have særdeles effektive kræftforebyggende egenskaber.

Forebyggelse af kræft ved hjælp af daglig selen-indtagelse
Ifølge en artikel forfattet af The National Cancer Institut, er der opdaget en anti-kræftdiæt. Artiklen beretter om et 5-årigt forsøg, der blev foretaget i Henan-provinsen i Kina. Dette område er ofte blevet valgt til kræftforsøg, fordi det af ukendte årsager har det højeste antal kræfttilfælde i verden. Igennem årene har man kunnet lave ret præcise forudberegninger af, hvor stor en procentdel af befolkningen der ville blive ramt af kræft. Grundet disse ret sikre statistikker er Henan-provinsen velegnet, når der skal laves målbare forsøg.

I det forsøg som artiklen omhandlede, havde man udvalgt 29.000 raske kinesere mellem 40 og 69 år, der befandt sig i risikogrupperne. For at se om de kunne undgå den truende kræft gennem forebyggelse, skulle de hver dag indtage en kombination af vitaminer og mineraler.

I de grupper hvis testdoser kun bestod af vitaminer i forskellige kombinationer, var der ingen nedgang i antallet af kræftramte. Men i den gruppe der havde indtaget en 3-kombina-tion, der bestod af betacaroten, E-vitaminer og selen, opdagede man nogle overraskende mærkbare positive resultater.

For det første registrerede man, af den overordnede generelle dødelighed i gruppen faldt med 9%. Det betød, at denne kombination gjorde, at også færre døde af hjertesygdomme, sukkersyge osv., hvilket viste, at deres immunforsvar generelt var blevet stærkere.

For det andet faldt den generelle forekomst af alle kræfttyper med 13% i denne gruppe, og den hyppigst forekommende kræfttype i Henan-provinsen, mavekræft, faldt med hele 21%.

Dette resultat var i virkeligheden en verdenssensation, der burde have givet kæmpeoverskrifter på alverdens avisforsider. Man siger nemlig, at statistisk set er en forbedring på blot en halv procent en væsentlig forbedring af menneskehedens levevilkår, så hvad ville vi kalde en forbedring på 21%?

Vi har fået oplyst, at antallet af kræfttilfælde i Danmark er konstant stigende. Ville det ikke have været mere opmuntrende, om vi i vore medier kunne læse, at antallet af nye kræfttilfælde var faldet med 13%, fordi folk havde fået lov til selv at forebygge kræft gennem livsvigtige næringsstoffer?

Men denne opdagelse var kun begyndelsen. Videre undersøgelser godtgjorde at selen har en livsvigtig funktion i vores immunforsvar, og der blev nu foretaget selen-forsøg på mange forskningsuniversiteter rundt om i verden.

I det solrige Arizona forekommer der mange tilfælde af hudkræft. Derfor foretog University of Arizonas Medical School et hudkræftforsøg, hvor man gav et større antal forsøgspersoner 250-500 mcg selen hver dag. Det var godt nok en forøgelse i forhold til de tidligere doser, men stadigvæk må det siges at være mikroskopiske mængder. Vi taler kun om et kvart til et halvt milligram pr. dag.

I første omgang måtte man konstatere, at det ikke nedsatte antallet af hudkræfttilfælde (ifølge dr. Wallach skal hudkræft forebygges med betacaroten, E-vitaminer og ZINK). Men så opdagede forskerne, at selen-indtagelsen havde medført et fald i antallet af en række andre kræftformer, endda i sensationelle proportioner:

1. Kun 29 fik underlivskræft mod normalt 100. Et fald på 71%
2. Kun 31 fik prostatakræft mod normalt 100. Et fald på 69%
3. Kun 36 fik mavekræft mod normalt 100. Et fald på 64%
4. Kun 52 fik lungekræft mod normalt 100. Et fald på 48%

(Dette gjaldt både rygere og ikke-rygere).

I et tilsvarende forsøg på University of California opdagede dr. Gerhard Schrauzer, at man kan reducere risikoen for at få brystkræft med 50%-85% (afhængig af kræfttypen) ved at indtage 250-500 mcg selen hver dag.

Der er fem lande i verden, som har vist sig at være de lande med den mest selen-fattige jord: New Zealand, Finland, Norge, Sverige og Danmark. Vi har derfor et markant behov for at indtage rigelige mængder af selen, men for at beskytte medicinalindustriens indtjening vil myndighederne ikke tillade doser på over 125 mcg pr. dag. Altså under halvdelen af det påkrævede.

Endnu en gang vil vi påpege, hvor opmuntrende det ville være, hvis vore nyhedsmedier meddelte os, at nye tilfælde af fem forskellige kræftformer i Danmark var faldet med henholdsvis 71%, 69%, 64%, 48% og 85%, fordi danskerne var blevet informeret om vigtigheden af at indtage selen, og at myndighederne havde fjernet deres tåbelige restriktioner.

Men det ville kræve hæderlige, ansvarlige sundhedsmyndigheder, og indtil videre er det en urealistisk tanke - noget vi kun kan drømme om.

En måde du selv kan konstatere, om du har Selen-mangel på, er at kontrollere, om du er begyndt at få brune leverpletter (alderdomspletter) på huden. De brune pletter er skader, der opstår, når frie radikaler angriber cellerne. Disse angreb sker først på dine indre organer som lever, hjerte og hjerne, og senere dukker de op som synlige pletter på din hud. Da selen er en kraftig antioxidant, går den ind og fjerner de frie radikaler og genopretter de skadede celler.

I mange tilfælde vil en daglig selen-indtagelse i løbet af 6-10 måneder fjerne pletterne på både hud og indvolde.

FDA afviste først at acceptere forskningsresultaterne
På trods af at alle disse resultater var fremkommet gennem seriøs videnskabelig forskning, prøvede USA's Fødevare- og lægemiddelstyrelse, FDA, at benægte, at selen havde nogen kræfthæmmende effekt, og nægtede at debattere resultaterne offentligt.

Det førte til, at en organisation ved navn Wellness Lifestyles Inc. mødte op hos FDA i Washington DC med en delegation af forskere og - ikke mindst - advokater. Det fik FDA til at komme med en meget sjælden indrømmelse.

Måske var udsigten til en offentlig retssag, der kunne afsløre en mistænkelig partiskhed hos en offentlig instans, medvirkende til, at man accepterede, at der fremover kunne påtrykkes to helsepåstande (anprisninger) på alle selen-etiketter. Noget der kun er sket fem gange tidligere i FDA's historie. De to godkendte helse-påstande var:

1. Selen kan reducere din risiko for at blive ramt af visse kræfttyper!
2. Selen kan producere anti-carcinogene effekter i kroppen!

Disse to helsepåstande vil nu kunne påtrykkes alle selen-etiketter i USA, dog må man ikke anbefale over 400 mcg.

Det er en historisk sejr over en af de formentlig mest korrupte offentlige instanser i USA's administration. Thomas Moore har i sin Bog Deadly Medicine (Dødelig medicin) afsløret, at de fleste eksperter indenfor FDA også står på medicinalindustriens lønningslister. Det forklarer, hvorfor FDA ikke handler i millioner af amerikaneres interesse, men altid kun på vegne af de specielle interessegrupper, der repræsenterer "sygdoms-industrien".

Personerne bag denne sejr var: Dr. Philip Whanger, Dr. Schrauzer og Dr. Glade, samt advokaterne Jonathan Emord og Claudia Lewis-Eng fra advokatfirmaet Emord and Associates.

FDA har indvilliget i officielt at annoncere dette resultat i industrielle magasiner og medicinske tidsskrifter. Opmuntret af denne landvinding, har Wellness Lifestyles Inc. planlagt flere sagsanlæg mod FDA, og de vil blive annonceret, når de er parat til fremlæggelse.

Denne amerikanske sejr hjælper desværre ikke os
Selv om der nu findes uomstødelige beviser på, at selen er et kræfthæmmende mineral, så vil det næppe blive tilladt at fortælle om selens forebyggende egenskaber på danske etiketter. I samme øjeblik man hævder, at et produkt har en gavnlig virkning på kroppen, insisterer både Fødevarestyrelsen og Lægemiddelstyrelsen på, at det skal klassificeres som et lægemiddel, hvilket betyder, at det kommer under apotekernes monopol eller i værste fald skal på recept, så det er op til lægerne at bestemme, hvem der må forebygge sygdomme. "Lægemiddel-fidusen" er myndighedernes trick til holde uønskede stoffer uden for befolkningens rækkevidde.

Amino Selen tabletter - når selen skal være virksomt og prisgunstig!

Læs også:
Selen er livsnødvendigt
Selen hjælper stadig mod kræft
Selentilskud er nødvendigt for ældre kvinder
Selen kan reducere risikoen for blærekræft
Selen - en helt ny rolle
Ammende mødre behøver selen
Selen kan modgå HIV og forskellige kræftformer

Amino-Selen - så vigtigt er det
Prostatakræft og selen
Amino-Selen beskytter mod kræft
Kræft og selen

To læger talte sammen efter en operation:
"Det var sandelig i sidste øjeblik at vi fik ham opereret!"
"Ja, havde vi ventet bare to dage til, var han blevet rask af sig selv!"

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012