Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Amino Complex Valleprotein bremser sulten

Den ideelle slankedrik kommer fra naturen: Kaloriefattig valle. Hemmeligheden er, at valle indeholder det bedste fra mælken, men er absolut skånsom for figuren med en fedtprocent på kun 0,2%. Og valle bremser appetitten! "Våbnet" mod sulten er det meget næringsrige valleprotein, som er meget letfordøjeligt og derfor mætter hurtigt. Men valle kan mere end dét: Det er rigt på naturlige fedtdræbere som B-, C- og E-vitamin, værdifulde mineraler som kalk, kalium og magnesium samt vigtige sporstoffer (zink og jern) og stimulerer derfor stofskiftet, smelter pundene af og gør dermed slankekuren lettere på en sund måde. Og så smager valle oven i købet ganske dejligt!

Hvad er Amino Complex Valleprotein. Valle opstår som "biprodukt" ved fremstilling af ost, kvark og tykmælk. Man skelner mellem sød og sur valle. Lider man af intolerans over for mælkesukker, er det bedst med den sure valle, da den optages bedre i kroppen.

Hvor køber jeg valle? Valle findes i flydende eller pulverform, naturligt eller med tilsat smag, og kan købes i helsekostforretninger og hos Matas.

Hurtige blandinger! Ikke kun vægten, men også tarmfloraen, vil glæde sig over denne blanding: Rør 1 glas valle med saften af l appelsin. Og den perfekte blanding til at sætte gang i fordøjelsen: Rør 2 tsk. æbleeddike ud i 1 glas valle.

Et glas dejligt valle om dagen er det bedste til at slukke tørsten i kampen mod kiloene: Få kalorier, sund, fedtfattigt - og så renser det slagger ud af kroppen.

Proteiner - den bedste appetitbremse
Ernæringseksperter som dr. Ulrich Strunz anbefaler at spise en portion proteiner til alle måltider. Proteiner frigiver nemlig hormonet cholecystokinin, som sender signalet "jeg er mæt" til hjernen. Man er mindre sulten og føler sig mæt i længere tid.

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012