Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Koralkalk - en oldgammel kilde til meget mere end kalk

Verdenshavene fungerer bogstaveligt talt som opsamling for de livgivende næringsstoffer, som eroderes væk fra landbrugsjord, dale og skove over hele kloden. Hvor mange mineraler og næringsstoffer, der beriger livet under havets overflade, bl.a. levende koraller, kan bedst illustreres med det faktum, at over de sidste 200 år er topjorden på det amerikanske fastland alene reduceret fra ca. ½ meter til blot 15 cm. Når regn og vind fejer hen overjorden, bliver vandpytterne til små bække, der samler sig til større vandløb, der løber ud i flodarme, der samler sig i mægtige floder, der igen aflejrer jord og næring i havets fantastisk velafbalancerede økologi.

Meget af omtalen af koralkalk stammer oprindeligt fra det faktum, at indbyggerne på den japanske ø Okinawa lever usædvanligt længe og godt. Og faktum er da også, at når man kigger på, hvad det skyldes, at der er denne uforholdsmæssigt høje procentdel af 100-årige netop her, viser det sig, at deres kost er meget næringsholdig og sund. Ud over at drikke næringsrigt vand fokuserer de koralomkransede øboer på at spise frisk frugt og grønt, der giver et sandt overflødighedshorn af spormineraler og antioxidanter. Dette viser igen, at blandingen af spormineraler med sundhedsfremmende koralkalk kan være en uvurderlig hjælp til personer, som gerne vil leve et sundt og langt liv.

Det er også værd at bemærke, at når vand indeholder store mængder mineraler, som det er tilfældet på øen Okinawa, får det ofte betegnelsen hårdt vand. Masser af videnskabelig litteratur underbygger det faktum, at der blandt mennesker, der drikker hårdt vand, er færre tilfælde af hjertesygdom.

Når vi derfor kigger på virkningen af basisk (hårdt) vand, må man naturligt spørge, om den generelle syre-/base-balance rent faktisk påvirker vores helbred. Syre er sat i forbindelse med forskellige sygdomsstadier - et klassisk eksempel er keto-acidose, der opstår hos dårligt kontrollerede diabetikere. Desuden ved alle, at når mælkesyre opbygges i krop og muskler, fordi man har overskredet kroppens evne til at kompensere, fører det til en følelse af forgiftning og utilpashed.

Vores dages kost er ofte suboptimal med hensyn til flere næringsstoffer og mineraler. Det fik et af de mest konservative medicinske tidsskrifter Journal of the American Medical Association til i sit juni 2000-nummer at offentliggøre en artikel, der anbefaler læger at tjekke, om deres patienter får tilstrækkeligt med multivitaminer. Hver voksen amerikaner anbefales nu at tage ekstra vitaminer og mineraler, fordi kosten ikke indeholder nok af disse livsvigtige grundstoffer.

Den medicinske litteratur og videnskabelige forskning i virkningen af mineraler i kroppen viser tydeligt, at mineraler arbejder synergistisk. Derfor er der en stærk klinisk indikation for indtagelse af koralkalk med andre kritiske mineraler og sporstoffer. Desuden kan brugen af meget biologisk tilgængelige ion-sporstoffer, som skilles fra hinanden i opløsninger, medvirke til at sikre generel optagelse. Virksomheden Trace Minerals Research i Ogden, Utah, tilbyder denne kombination i produktet Elektriske Spormineraler. Ved at kombinere koralkalk med Elektriske Spormineraler pH-niveauet, så man får en af de mest effektive former for koralkalk.

Vil man holde sig sund og forebygge sygdomme, der på drastisk vis kan ændre vores livskvalitet, er det en god idé at vende blikket mod befolkningsgrupper som dem, der lever på den japanske ø Okinawa - og kopiere deres spisevaner, livsstil og indtagelse af kosttilskud.

Læs også:
Elektriske Spormineraler og deres betydning
Elektriske Spormineraler giver øget vitalitet i de røde blodlegemer
Elektriske Spormineraler
Elektriske Spormineraler - mineralanalyse
Spormineraler - krystalklare sandhed om spormineralerne
Mineralbalance: Teorien bag kroppens mineralbalance

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012