Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ipe Roxo gav cancerpatient sundhedsværdier tilbage

Den 23. november 1991 blev jeg efter at have fået foretaget nogle blodprøver af min læge doktor Steinmüller i Esbjerg overført til overlæge Gregersen på Centralsygehuset i Esbjerg til undersøgelse for gigt med medfølgende indlæggelse.

Jeg havde på det tidspunkt gigtsmerter i knæled og sovende fingre på højre hånd. Efter mange ubehagelige undersøgelser blev det konstateret, at jeg havde en svulst siddende i luftvejen øverst i halsen, og jeg blev derefter opereret på Sankt Josefs Hospital i Esbjerg, hvor de gik ned i halsen til lungen, men uden at kunne finde svulsten.

Jeg blev med det samme overført til Odense Sygehus, hvor jeg blev opereret, men fire dage før juleaften, da operationen var overstået, fik jeg sammen med min kone Hanne at vide, at de ikke kunne fjerne svulsten, da den var gået i lymfebanen, og at jeg havde et halvt år tilbage at leve i (tak for julegaven!).

Fra juleaften 1991 blev jeg sat til at spise 42 forskellige smertestillende piller pr. døgn. Men så sker der noget.

Min købmand i Tjæreborg snakker med en klog mand, der også bor her. Ham skal jeg tage kontakt med, da han gerne vil vide, om lægerne har fjernet noget af kræften.

Jeg kontakter ham, og han siger, at Ipe Roxo kan forlænge mit liv eller helt stoppe canceren. Jeg skal tage 6 kapsler om morgenen og 6 efter middag ca. kl. 14. I alt 12 kapsler om dagen.

Efter en måned blev jeg pludselig frisk, mine smerter blev væsentligt nedsat, ligesom paradentosen, jeg led af, forsvandt. Hudaffald i ansigtet hørte også op.

Problemet er nu, at jeg efter at være overført til førtidspension med ca. 5.000 kr. om måneden ikke kan få råd til at spise Ipe Roxo.

Jeg håber, I snart kan få den godkendt som almindelig medicin, da den hjælper på cancer (kræft).

PS.: Jeg er også begyndt at cykle ca. 11-22 kilometer hver dag og bliver 50 år den 12. september 1992.

Med venlig hilsen

B. T. E.

6731 Tjæreborg

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012