Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

CarniMax pepper trætte mænd op

Mænd har en mere skødesløs holdning til deres krop end kvinder - det har videnskabelige forsøg påvist. Mandekroppen skal altså kunne tåle en hel del og fortjener mere til opmærksomhed og pleje, hvis den skal blive ved med at være sund og kunne "udfylde sin plads". Bliver den forsømt, hævner den sig med træthed og mangel på energi. Så hvordan pepper man trætte mænd op?

I gennemsnit dør mænd i den vestlige verden syv år tidligere end kvinder. Og ikke uden grund: Det stærke køn passer betydeligt dårligere på deres kroppe. Mænd spiser usundt, går sjældnere til lægen og ryger og drikker mere, end godt er. Disse risikofaktorer, sammen med stress og for lidt motion, tærer på mandens kræfter og gør ham modtagelig for sygdomme af alle slags.

Mælk er som oftest ikke nok
Energiforladthed, træthed, manglende lyst til noget rammer næsten alle mænd på et tidspunkt. Men det er let at gøre noget: 1-3 g ren CarniMax dagligt kan medvirke til at stimulere kroppens funktioner og overvinde de fysiske og mentale dukkerter.

CarniMax indeholder det vitaminlignende næringsstof L-Carnitin, som kroppen tildels selv kan producere, men hvoraf 2/3 skal tilføres via kosten eller tilskud. Det daglige behov ligger - afhængig af kroppens belastningsgrad - mellem 200 og 1.200 mg. Særligt muskler, immunforsvar og hjerte har behov for en tilstrækkelig mængde L-Carnitin.

CarniMax kapsler spiller derfor en vigtig rolle ved energistofskiftet og fedtforbrændingen. De muliggør transport af langkædede fedtsyrer i mitochondrierne, som producerer energi. En tilstrækkelig mængde CarniMax-kapsler sikrer, at muskulaturen ikke bliver så hurtigt træt - og CarniMax inden sportslig udfoldelse er nødvendig, hvis man skal øge sin præstation og udholdenhed. Det samme gælder for hjerte og immunforsvar, hvor forsvarscellerne bliver styrket.

Der er altså hjælp at hente for de trætte mænd: Et tilskud af CarniMax støtter kroppen ved anstrengelse, stress og svagt immunforsvar. Og så er trætte mænd endegyldigt noget, der hører fortiden til.

Læs også:
CarniMax - anvendelse
CarniMax (L-Carnitin)
CarniMax og kræft
Carnimax mod ømme musker
CarniMax og type II diabetes
Hvordan udnytter jeg bedst CarniMax til sport?
Carnitin-miraklet
CarniMax (L-Carnitin) - sikkerhed 
CarniMax og omega 3 nedbryder fedt og opbygger muskler
CarniMax og bedre kognitiv funktion hos ældre

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012