Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Gotu Kola hjælper hjernen og benkredsløbet

art-gotukolaDenne slanke staude findes overalt i de tropiske egne af verden. Med sine næsten helt glatte overflade, nyre- eller hjerteformede blade og blomster med mørklilla kronblade er den en ganske enestående plante.

Men forsøg på at dyrke den under kontrollerede former er ofte slået fejl, fordi den modstår de fleste menneskelige forsøg på at forhindre den i at sprede sig. Sprøjter man gotu kola med plantegift, vil kun bladene dø, mens roden synes at trives med de skadelige kemikalier - og efter en god omgang sprøjtegift vil planten som regel formere sig meget hurtigt.

Gotu Kola kapsler - når gotu kola skal være virksom naturlig og prisgunstig!

Mindsker mental retardering
Meget få planter er tilskrevet hukommelsesstimulerende egenskaber, og kun en meget lille del af dem er klinisk dokumenterede. Gotu kola er formentlig den eneste urt, der indtil videre er blevet videnskabeligt testet og bevisligt kan øge den mentale aktivitet.

Dr. M.V.R. Appa Rao og hans kolleger gav en 500 mg tablet af pulveriseret gotu kola dagligt til en gruppe på 15 mentalt retarderede børn på en institution i den indiske by Madras. Som rapporteret i tidsskriftet Journal of Research In Indian Medicine i 1973 oplevede man hos disse børn efter en testperiode på tre måneder en "øget koncentrationsevne og opmærksomhed" i forhold til 15 børn, der fik placebo. Dr. Appa Rao konkluderede, at gotu kola "kan anvendes generelt til behandling af mentalt retarderede".

Du finder Gotu Kola kapsler i din lokale helsekostforretning. Den anbefalede, gennemsnitlige dagsdosis er på 4 kapsler.

Reducerer årebetændelse og åreknuder
Edith Rosenbaum fra Levittown, New York, skrev til mig for noget tid siden og fortalte om sine erfaringer med gotu kola:

"Jeg har i årevis været plaget af årebetændelse i mine ben. Desuden har jeg nogle dybe, grimme, mørklilla åreknuder. En eller anden fortalte, at gotu kola kunne hjælpe, og så jeg tænkte, at der ikke kunne ske noget ved at prøve i et stykke tid.

Min søster, som kommer noget mere ud, end jeg gør, købte nogle kapsler til mig i en helsekostforretning på Manhattan. Jeg begyndte med at tage to kapsler om morgenen de første par dage og øgede derefter til fire i den følgende uge. Jeg tog kapslerne ca. tre timer efter morgenmaden.

Da jeg begyndte at mærke, at min årebetændelse var på retur, besluttede jeg mig til at sætte dosis op til seks kapsler om dagen, to om morgenen, to ved middagstid og to om aftenen inden sengetid.

Ca. 6½ uge senere havde de fleste af mine åreknuder igen normal størrelse. Og jeg havde heller ikke nær så ondt, når jeg gik længere - og jeg kunne i det hele taget bevæge mig bedre. Alt sammen på grund af gotu kola".

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012