Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antioxidanter giver sunde arterier

Arterierne har godt af antioxidant-tilskud over en lang periode.

En artikel i Nutrition and Metabolism beskriver resultaterne af et forsøg, der har påvist, at tilskud af fire antioxidanter øger elasticiteten, forbedrer HDL-kolesteroltallet og reducerer hæmoglobin A1c hos mænd og kvinder, der er i risikogruppen for udvikling af kredsløbssygdomme.
Reuven Zimlichman og hans kolleger rekrutterede 70 patienter, som opfyldte mindst to af følgende risikofaktorer: Forhøjet blodtryk, diabetes, lavt HDL-kolesterolspejl eller rygning. Deltagerne blev tilfældigt inddelt i grupper, der fik et tilskud af C-vitamin, E-vitamin, selen og co-enzym Q10 eller placebo over en periode på seks måneder.

HDL-kolesteroltallet blev øget, og blodtryk og HbA1c blev reduceret i forhold til værdierne ved forsøgets start i den gruppe, der fik antioxidanter, mens værdierne ikke ændrede sig hos placebo-gruppens medlemmer. Elasticiteten i arterierne blev også forbedret i antioxidant-gruppen.

"Resultaterne af nærværende forsøg retfærdiggør en undersøgelse af den generelle kliniske effekt af antioxidantbehandling til patienter med flere risikofaktorer for kredsløbssygdomme", konkluderer dr. Zimlichman.

Læs også:
Mega C vitamin
Ti ting, du kan kurere med C-vitamin
Mega C-vitamin og diabetes
E-vitamin: Hvad er det, og hvad gør det?
Vitamin E beskytter mod arteriosklerose
Vitamin E-terapien
Selen er livsnødvendigt
Selen hjælper stadig mod kræft
Selentilskud er nødvendigt for ældre kvinder
Selen kan reducere risikoen for blærekræft
Super Q10 kapsler
Co-enzym Q10-kapsler
Co-enzym Q10
Coenzym Q10 - livsforlængeren


Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012